@Katipke hocam forumda beni takip ediyormuş sağolsun

İnsanımız alışkanlıklarından kolay kurtulamıyor. Muhtemelen V10 Pro hakkında sıfır bilgileri olduğu için G29 öneriyorlar. Ya da kendileri Sarı sitede satıcı olduğundan 2. el piyasası ölmesin derdindeler
Katipke hocamın da dediği gibi PXN'in eski modellerini kimseye önermiyorum zaten. Rampage ile birlikte fason olarak Litestar isimli bir firmaya ürettiriyorlardı. PXN Rampage'a göre bir tık daha kaliteli üretim talep ediyordu ama onun dışında eski modeller Rampage ayarında sayılırdı.
PXN V10 Pro/Ultra ile başlayan ve yeni VD serileri ile giriş seviyesi direksiyon setleri oldukça fiyat/performans ürünler. PXN'in önermediğim ürünleri yani o arkadaşların da Rampage'dan farkı yok dediği ürünleri düz PXN V10, V3, V900 ve V99 gibi setler. O setler hem dişli olması hem de PXN'in yeni SimRacing app ile uyumlu olmamaları dolayısıyla oyunlarda uyum sorunları yaşattılar. Ancak V10 Pro dış görünüm olarak düz V10 ile aynı olsa da içerisindeki yeni servo motor ve yeni yazılım desteğiyle şuan 20K altına alınabilecek en iyi Direct Drive set olarak alternatifsiz. Giriş seviyesinde direct drive'ın keyfini yaşayabileceğiniz tek set maalesef ki bu. (Simucube, Fanatec, Simagic gibi daha profesyonel firmaların giriş seviyesi ürünleri olmadığı için maalesef diyorum

)
Zaten bu konuya da mesaj atmışsınız oradaki arkadaşların yorumları da güncel zaten. G29 yerine alın diye tavsiye edip de memnun olmayan görmedim henüz

Bu konuda attığım son videoda da görüldüğü üzere Farming Simulator'de dahi yazılım sayesinde sorunsuz çalışıyor direksiyon.
@AdvocateD Hocam bütçe kısıtlı Max 7500 en iyi ihtimalle çıkar. Ne almalıyım sizce? Şimdi Irak'tan almaya da çekiniyorum bozuk çıkar falan diye. Bir tane Drive RS+ buldum 7500e veriyor temiz bir şeye benziyor ikinci el. Dişli olması benim için o kadar dert değil profesyonel oynamayacağım arada...
www.technopat.net
Bu konudaki
@ozaltnc arkadaşımız da almış ve hepsiburada'da inceleme yapmış sağolsun. Pedalların açısıyla alakalı olumsuz yorum yapmış ama çözümünü bu konuda paylaştım onunla.
Merhaba 13000-14000 bütçede bu iki direksiyon seti arasında hangisini almak daha mantıklı? G29 düşünmüyorum, ikinci el de istemiyorum. Daha önce kullandım, şu an gereksiz pahalı geliyor. Güncel, farklı model istiyorum. Bu iki model arasında kaldım. Tavsiyelerinizi bekliyorum, teşekkürler.
www.technopat.net
Ultra ile Pro arasında pedallar dışında bir fark yok. Zaten EUAS henüz Ultra modelini getirmedi ve getirecek mi bilmiyorum. Ultra Moza'ların pedallarına benzer şekilde metal olarak geliyor. Pro'nun pedalları plastik ama ekstradan debriyaj alman gerekmiyor. Pro'nun pedalları normal kullanıcıyı üzmeyecektir. Rekabetçi simulasyon oynayıp yarışlara katılacak insanlar da zaten bu giriş seviyesi modellere bakmayacaktır bile. Ama oynayacağınız oyunlarda sizi çok rahat ettirir. Bir kere G29 gibi tak tuk ses duymayacaksınız istediğiniz saatte açın oynayın. G29'u gece kullansanız komşular kapıya dayanır sesten