T.t
Hectopat
@AdvocateD Hocam V10 pronun içinden vites çıkmıyor mu?
Hayir.@AdvocateD Hocam V10 pronun içinden vites çıkmıyor mu?
Çıkmıyor o yüzden fiyatı uygun ya zaten@AdvocateD Hocam V10 pronun içinden vites çıkmıyor mu?
Shifter sonradan alınır 4k bütçe ayırıp alabilirsin çok acil değil bence.@AdvocateD Eyvah eyvah çok para.![]()
Kardeşim maalesef senin bütçe bu hobi için yetersiz kalıyor. O fiyata gamepadler var güzel bir gamepad al sen en iyisi.@AdvocateD yani o sistem için değilde benim bütçe max 7.5 olduğu için 4 onun yarısından fazlası.
Kendi vitesini alirim buyuk ihtimal.
Bu sete Logitech shifteri takiliyor mu?
Evet Logitech shifter çok hassas ve dandik bir shifter. PC'ye takabilmek için de çevirici lazım normalde G29'ya direkt takılıyor. Değmez yani. Spardox yada Simtur vitesler en mantıklı seçimler bence. Hall effectli vites setlerine girince fiyat bayağı artıyor çünkü.Logitech shifterı sadece PC'ye takabilirsin diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin ve Logitech'in kronik sorunları olduğunu söyleyenler var ben simtur elfreni ile birlikte satılan seti alacağım sanırım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.