Pxn V9 direksiyon seti alınır mı?

• Konuyu başlatan NIIC
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 11.703

NIIC

Decapat
Daha fazla  
Başlıkta da bellirtiğim gibi 5000-6000 gibi bir bütçem yok. G29 o yüzden alamıyorum. Pxn V9 alınır mı? Güzel midir? Eksikleri nelerdir? Benim bildiğim fren hassasiyetinin gazla aynı olması. O da benim için problem değil. Sizce alınır mı alınmaz mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlıkta da bellirtiğim gibi 5000-6000 gibi bir bütçem yok. G29 o yüzden alamıyorum. Pxn V9 alınır mı? Güzel midir? Eksikleri nelerdir? Benim bildiğim fren hassasiyetinin gazla aynı olması. O da benim için problem değil. Sizce alınır mı alınmaz mı?
Açıkçası bu fiyata ikinci el bir G29 veya G920 almak daha iyi olur. Bu markaların malzemeleri genelde çok kaliteli olmuyor. G920 veya G29'da malzeme kalitesi gibi şeyler gayet güzel ve titreşimi (Force FeedBack) gerçekten çok güzel oluyor oyunlarda. Birkaç video izlerken bu direksiyonu görmüştüm ancak çok iyi bir performansa sahip olduğu pek söylenemez. Kendim de G920 kullanıyorum ve çoğu direksiyona göre daha iyi.

Açıkçası bu fiyata ikinci el bir G29 veya G920 almak daha iyi olur. Bu markaların malzemeleri genelde çok kaliteli olmuyor. G920 veya G29'da malzeme kalitesi gibi şeyler gayet güzel ve titreşimi (Force feedback) gerçekten çok güzel oluyor oyunlarda. Birkaç video izlerken bu direksiyonu görmüştüm ancak çok iyi bir performansa sahip olduğu pek söylenemez. Kendim de G920 kullanıyorum ve çoğu direksiyona göre daha iyi.

Peki sağlam oldugunu nasıl anlayacağım sıfır almak daha mantıklı geliyor 2. elde sıkıntı yaşarsam diye korkuyorum önerileriniz nedir?

Sağlam olduğunu muhtemelen gelince anlayabilirsiniz. Onun dışında ikinci elin güvenilir ve temiz kullanılmış olanını alırsanız bir sıkıntı çıkmayacaktır. Ayrıca bunun için satıcının sattığı ilanlara ve yorumlara da bakabilirsiniz. Buna göre de yorum yapılabilir.

Sağlam olduğunu muhtemelen gelince anlayabilirsiniz. Onun dışında ikinci elin güvenilir ve temiz kullanılmış olanını alırsanız bir sıkıntı çıkmayacaktır. Ayrıca bunun için satıcının sattığı ilanlara ve yorumlara da bakabilirsiniz. Buna göre de yorum yapılabilir.

3000 TL civarında G29 veya G920 var mı acaba? Ben birkaç haftadır araştırıyorum denk gelmedim hiç. G27 arıyorum şu an.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı