CyberJo3
Kilopat
Tahminimce en geç aralıkta Euas'a da gelmiş olur hocam. Euas gemi ile getirttiği için daha ucuza mal etmiş olacak.
V12 Lite Pxn'in geçiş döneminin bir ürünü o yüzden biraz problemleri olması doğaldı. Halen kullanan ve memnun olanları da gördüm ama nispeten eski bir base ve PC yazılımı desteği yok. Gelbura'daki 42K fiyata da alınmaz zaten.
V10 Pro tabii ki malzeme kalitesi ve pedal olarak moza R3'ün gerisinde kalıyor. Moza R3'ü aşırı dandik plastik direksiyonu haricinde V10 Pro'dan üstün. Ancak arada 10k gibi neredeyse bir G29 parası kadar fark vargiriş seviyesinin de giriş seviyesi bir set olmasına rağmen piyasadaki tüm dişli ve kayışlı direksiyonları tokatlar orası ayrı.
Kayışlı ve dişli sistemler zaten 10 yıl öncesinin teknolojisi gibi geliyor artık denedim ve o gecikme materyal sesleri bu kadar meblağaya değmediklerini düşündürdü. Gecikme göz önünde bulundurulduğunda, çıkartacağı tak tuk sesler ve malzeme kaliteleri ile parça parça bazı donanımları iyi olsa da bundle olarak ele alındığında kötüler ve gerçekçi bir deneyimden uzaklar. İnsanların bazı inceleme kanallarının bedavaya ürün alıp deli gibi övmesine kanmaması lazım, 10 k olması gereken setler 14-16k civarında satışta onlar yüksek olunca 3-5 k civarında olması gerekenler ise 8-9k bandına çıkmış bir ürün için alıcıların deneyimlerini ve ekonomilerini sömüren kanallar mevcut gerçek kullanıcı deneyimi vermiyorlar izleyenlere ürün reklamı yapıp abartıyorlar. Ne alırsam alayım V10 Pro da alsam VD4 ya da VD6 da alsam tamamen eksi artı tablosu yapıp faturam ile birlikte dönem dönem bir inceleme video serisi yapmayı düşünüyorum. Birkaç forumda paylaşmayı insanları bilgilendirmeyi amaçlıyorum.