Pxn VD4 bundle ön siparişe açıldı!

@@AdvocateD hocam, tavsiyeleriniz doğrultusunda VD4 almaya karar verdim, öyle profesyonel şekilde kullanmaya niyetim yok benim için VD4 yeterli olacaktır. Anladığım kadarıyla da V4'lerin yeni nesillerine debriyaj alınıp direkt takılabiliyor. Sorum ise şu, Gelbura henüz V4 getirmemiş fakat Euas'ın sitesinde son 2 ürün yazmakta. Bunlar eski nesil midir yeni nesil midir bilginiz var mı acaba? Çünkü niyetim V4 alıp, daha sonrasında uğraşmadan debriyaj ve vites eklemek istiyorum.

VD4'ten VD6'yı mı kaymıştın? Gelbura için mi diyorsun :D

Aynen peşin fiyatına 6 taksiti gorunce direk alayım dedim. 1 ay önce debriyaj sözleri vardı. VD6 alırsanız debriyaj hediye ederiz size demişlerdi.

@@AdvocateD hocam, tavsiyeleriniz doğrultusunda VD4 almaya karar verdim, öyle profesyonel şekilde kullanmaya niyetim yok benim için VD4 yeterli olacaktır. Anladığım kadarıyla da v4'lerin yeni nesillerine debriyaj alınıp direkt takılabiliyor. Sorum ise şu, gelbura henüz V4 getirmemiş fakat Euas'ın sitesinde son 2 ürün yazmakta. Bunlar eski nesil midir yeni nesil midir bilginiz var mı acaba? Çünkü niyetim V4 alıp, daha sonrasında uğraşmadan debriyaj ve vites eklemek istiyorum.

Euas üzerinde bulunan VD4'e debriyaj takılmıyor.

Aynen peşin fiyatına 6 taksiti gorunce direk alayım dedim. 1 ay önce debriyaj sözleri vardı. VD6 alırsanız debriyaj hediye ederiz size demişlerdi.

Euas üzerinde bulunan VD4'e debriyaj takılmıyor.
Yanıtınız için çok teşekkür ederim, bekleyeceğiz o zaman.

Bir şey daha sorabilir miyim @@knullxrd @AdvocateD ? Euas'ın sitesinde VD6 24k fiyat bandında satılıyor fakat bu sadece motoru mudur yoksa set halindeki fiyatı mıdır?

Son düzenleme:

Bir şey daha sorabilir miyim @@knullxrd @AdvocateD ? Euas'ın sitesinde VD6 24k fiyat bandında satılıyor fakat bu sadece motoru mudur yoksa set halindeki fiyatı mıdır?
Onu bilmiyorum. Instagram üzerinden sorabilirsin. Veya Hepsiburada, Trendyol üzerinden de sorabilirsin.

O galiba yalnızca motor fiyatı hocam. Sadece motoru o fiyata koydularsa set olarak Gelbura'dan daha yükseğe koyacaklardır.
EUAS'ın mevcut VD4'lerine maalesef debriyaj takılmıyor. Yani takılıyor ama o eklentiyi fabrikadan PXN'in göndermesi lazım. Onu da bir arkadaş sordu Türkiye'ye gönderemiyoruz dediler. İlk üretilenlerden sonraki partilerde böyle bir sıkıntı yok ama. Discordlarında doğruladılar bunu. Yani Euas'ın yeni gelecek partilerindeki VD4'ler debriyaj uyumlu olacaktır.

O galiba yalnızca motor fiyatı hocam. Sadece motoru o fiyata koydularsa set olarak Gelbura'dan daha yükseğe koyacaklardır.
EUAS'ın mevcut VD4'lerine maalesef debriyaj takılmıyor. Yani takılıyor ama o eklentiyi fabrikadan PXN'in göndermesi lazım. Onu da bir arkadaş sordu Türkiye'ye gönderemiyoruz dediler. İlk üretilenlerden sonraki partilerde böyle bir sıkıntı yok ama. Discordlarında doğruladılar bunu. Yani Euas'ın yeni gelecek partilerindeki VD4'ler debriyaj uyumlu olacaktır.
Garip bir fiyatlandırma olmuş. O zaman gelecek olan VD4'leri beklemek en iyi seçenek olacak. Tekrardan teşekkür ederim yanıtlarınız için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı