Pyhton ile iOS için uygulama yapılabilir mi?

Visual Studio üzerinde C# ile derleyebilirsiniz. Python3IDE ile Python kullanabilirsiniz. Koder Code Editor ile arayüz için HTML, CSS ve JS kullanabilirsiniz. java kullanabilirsiniz. Mobile C /C++ Complier ile iOS uygulamaları derleyebilirsiniz.

@Mrmorgan @Murat159 Size bir sorum daha olacak yapacağım uygulama mesajlar üzerine kurulu olacak ve mesaj bildirimlerini düzenleyecek bir konudan almıştım bu fikri ve çalışmalara başladım yavaş yavaş.

Ama bilgisayar konusu aklıma takıldı böyle bir yazılım için nasıl bir donanım bulunduran bilgisayara sahip olmalıyım? Elimde i5-7200U bulunan bir laptop var bu işlemci ile uğraşmaya bile değmez gibi geliyor. Yeni M1 işlemcili mac'lerden almak istiyorum ama sizce tercihimi pro modelinden yana mı air modelinden yana mı kullanmalıyım emin değilim.

Salt MacOS kullanacaksanız M1 iyi bir seçim. Fiyatı Intel CPU'lu modellerden daha uygun, performansı da iyi. Ama Windows kuramazsınız. Emulator ile kullanmanız gerekli. Kararınızı ona göre vermelisiniz. Mac makineler kaliteli, fiyatının karşılığını da veriyor uzun kullanım ömrü ile fakat benim için çok pahalılar. Ben yarı fiyatına aldığım notebooka Hackintosh kurarak kullanmaktayım. Tabii M1 işlemcilerden sonra bu hayal olacak sanırım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı