Çözüldü Pyhton kodları nereye yazılır?

• Konuyu başlatan Joell
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 6.003
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Joell

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Pyhton öğrenmek istiyorum ancak Pyhton sitesinden Pyhton indirdim ancak bir de galiba Python yorumlayıcısına ihtiyaç varmış. Bunu nereden bulurum?
Mesela şöyle basit bir şey yazdım başka bir programa ihtiyaç var mı?
hhhh.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Pyhton öğrenmek istiyorum ancak Pyhton sitesinden Pyhton indirdim ancak bir de galiba Python yorumlayıcısına ihtiyaç varmış. Bunu nereden bulurum?
Eki Görüntüle 817559
PyCharm kullan, en iyi Python IDE'sidir. İstersen VS'De kullanabilirsin ama ağır gelebilir.
Kodu yazdıktan sonra sağ tıklayıp "Run" deyince çalışıcaktır ve bunu alt terminalde göreceksiniz.

Eki Görüntüle 817559
PyCharm kullanabilirsiniz Jupyter kullanabilirsiniz. Hatta CMD'ye de yazabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı