Python dosyası ile nasıl bağımsız uygulama yapılır?

ardayk

Picopat
Daha fazla  
Bende bir Python dosyası var. Bu dosyası uygulama haline çevirmek istiyorum ve bağımsız çalışmasını istiyorum. Yani başka bilgisayarlarda Python vs. herhangi bir şey kurmadan çalışmasını istiyorum.

Gerekli modüller: Pillow, pyautogui, keyboard.
Ayrıca 1 tane fotoğraf ve 1 tanede ikon var.

PyInstaller ile uygulamaya çevirmeyi biliyorum ama modül falan olmadan bağımsız çalışsın istiyorum. Bunun bir yolu var mı?

Onu yaptım sonra test etmek için Python'u bilgisayardan sildim ama çalışmadı.

Hiç tepki vermedi mi yoksa hata var mıydı? Eğer hiç tepki vermediyse "no Console" parametresi kullanmadan paketleyin ve hatalara bakın.

PyInstaller modüllerin kodda ne şekilde eklendiğine ya da eklenen modüllerin, fotoğrafların bulundukları konumlara göre bazı sorunlar çıkarabiliyor, ben GPT'den de biraz yardım alarak tüm sorunları çözüp ikonlu bir şekilde PyQt6 ile yaptığım arayüze sahip kodumu paketlemiştim ve Python olmayan bir sistemde de sorunsuz çalışıyordu.

PyInstaller zaten projenin ihtiyaç duyduğu tüm modüller ve Python istemcisini EXE dosyasına gömüyor, eğer bir sorun varsa bu sistemde Python'un olmaması değildir.

Aynı şekilde paketlemede hata varsa bunu paketleme sırasındaki yazılardan anlayabilirsiniz.

Bende bir Python dosyası var. Bu dosyası uygulama haline çevirmek istiyorum ve bağımsız çalışmasını istiyorum. Yani başka bilgisayarlarda Python vs. herhangi bir şey kurmadan çalışmasını istiyorum.

Gerekli modüller: Pillow, pyautogui, keyboard.
Ayrıca 1 tane fotoğraf ve 1 tanede ikon var.

PyInstaller ile uygulamaya çevirmeyi biliyorum ama modül falan olmadan bağımsız çalışsın istiyorum. Bunun bir yolu var mı?
Neden olmasın,modülleri sıfırdan modüllerin bağımlılıkları olmadan yazabilirsen :)

Bir de senin yazabileceğin modüller bunlardan efficient olacak mı orası var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı