Python GUI ile pıc programı kontrol edilir mi?

Python ile tasarladığım arayüz ile pıc programını kontrol edebilir miyim?
Mikrodenetleyici olan PIC'ten bahsediyorsanız, pyserial kütüphanesi ile mümkün. Arayüzdeki komutlar seri porta istediğiniz değeri yollayacak, PIC kodunuzda da bu komut gelirse şunu yap vb. kontrol edeceksiniz.

Mikrodenetleyici olan PIC'ten bahsediyorsanız, pyserial kütüphanesi ile mümkün. Arayüzdeki komutlar seri porta istediğiniz değeri yollayacak, PIC kodunuzda da bu komut gelirse şunu yap vb. kontrol edeceksiniz.
Evet mikrodenetleyici olan PIC'ten bahsediyorum. Teşekkür ederim. Udemy üzerinden alabileceğim bildiğiniz bir kurs var mıdır?

Evet mikrodenetleyici olan PIC'ten bahsediyorum. Teşekkür ederim. Udemy üzerinden alabileceğim bildiğiniz bir kurs var mıdır?
Udemy hakkında pek bilgim bulunmamakta, ancak YouTube üzerinde birçok kaynak var. Hatta üstteki mesajı atarken PIC'lerin seri haberleşmede bulunup bulunamadığını bilmiyordum, YouTube üzerindeki bir videodan öğrendim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı