Python için Udemy paketi değerlendirmesi

SdtCngz

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Aralık 2023 tarihine kadar kendimi Python'a vermek istiyorum... Haliyle ilk adres Udemy oldu. Bir sepet hazırladım ve Python ile uğraşan arkadaşların fikrini almak isterim. Aralarından çıkarmam gereken eğitim var mıdır?

Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• py1.jpg
    py1.jpg
    144,8 KB · Görüntüleme: 57
  • py2.jpg
    py2.jpg
    160,8 KB · Görüntüleme: 46
  • py3.jpg
    py3.jpg
    157,1 KB · Görüntüleme: 35
  • py4.jpg
    py4.jpg
    157,3 KB · Görüntüleme: 35
  • py5.jpg
    py5.jpg
    161,2 KB · Görüntüleme: 51
Kafanız güzel mi ? Para harcayınca python öğreniceğinizi mi sanıyorsunuz ? 1 kurs almak bile saçma zaten, üstüne bu kadar kurs birde.
Elbette para harcayınca bir şey öğrenilmez. Buradaki amacım her hocadan 1 farklı şey öğrensem yeterlidir düşüncesindeyim. 1 bilgi için 60 TL vermeye hazırım.

Evet Youtube da belki ücretsiz bir sürü içerik var, fakat orası ücretsiz burası ücretli. En azından yıl sonuna kadar dersleri izleyip öğrenmem için bir sebep olur.

Elbette para harcayınca bir şey öğrenilmez. Buradaki amacım her hocadan 1 farklı şey öğrensem yeterlidir düşüncesindeyim. 1 bilgi için 60 TL vermeye hazırım.

Evet Youtube da belki ücretsiz bir sürü içerik var, fakat orası ücretsiz burası ücretli. En azından yıl sonuna kadar dersleri izleyip öğrenmem için bir sebep olur.
Saçma. Yaşınızı vs. sormayacağım. Her bilgiyi tekrar izlemek zaten sizi bayıcak. Birdaha python veya yazılım dilinin yüzüne bile bakmazsınız.

Evet YouTube'da belki ücretsiz bir sürü içerik var, fakat orası ücretsiz burası ücretli. En azından yıl sonuna kadar dersleri izleyip öğrenmem için bir sebep olur.

Hocam tyt sıfırdan diye 20 tane Udemy dersi almak kadar saçma yaptığınız. En azından paranıza yazık. Ama diyorsanız ki benim amacım öğrenmekten öte para harcamak. O zaman alabilirsiniz.

Hocam tyt sıfırdan diye 20 tane Udemy dersi almak kadar saçma yaptığınız. En azından paranıza yazık. Ama diyorsanız ki benim amacım öğrenmekten öte para harcamak. O zaman alabilirsiniz.

Bu kursları aldım hocam, baya azalttım sepeti. Puanlarına ve öğrencilerine göre hareket ettim.

Dosya Ekleri

• 111.jpg
    111.jpg
    158,7 KB · Görüntüleme: 42

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı