eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2022 #1 Python kullanarak if ile dosya indirmeye çalışıyorum ama kodda ne hata olduğunu anlamadım. Burda anladığım mantığa göre 1 yazınca jet.exe diye yukarıdaki dosyayı indirecek. Ama inmiyor.
Python kullanarak if ile dosya indirmeye çalışıyorum ama kodda ne hata olduğunu anlamadım. Burda anladığım mantığa göre 1 yazınca jet.exe diye yukarıdaki dosyayı indirecek. Ama inmiyor.
Çözüm rups 14 Temmuz 2022 6. satırdaki input'u bir değişkene ataman ve if sorgusunda bu değişken adını kullanman gerekiyor.
rups Hectopat Katılım 1 Ocak 2020 Mesajlar 77 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2022 #2 6. satırdaki input'u bir değişkene ataman ve if sorgusunda bu değişken adını kullanman gerekiyor. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2022 #3 rups dedi: 6. satırdaki input'u bir değişkene ataman ve if sorgusunda bu değişken adını kullanman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Çözüm olarak raporladım. Artı 0 Eksi
rups dedi: 6. satırdaki input'u bir değişkene ataman ve if sorgusunda bu değişken adını kullanman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Çözüm olarak raporladım.
rups Hectopat Katılım 1 Ocak 2020 Mesajlar 77 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2022 #4 Anime Kızı Kaçakçısı dedi: Teşekkürler hocam. Çözüm olarak raporladım. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, iyi forumlar. Artı 0 Eksi
Anime Kızı Kaçakçısı dedi: Teşekkürler hocam. Çözüm olarak raporladım. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, iyi forumlar.