Python If yapısı yazım hataları nasıl düzeltilir?

kurbaga_prens

Hectopat
Daha fazla  
unknown_2023.03.09-19.01.png

Basit bir örnek yapmak istedim ama bir türlü çözemedim. Şu katman mantığını hepsi birbirine giriyor. Sorun nedir?

Eki Görüntüle 1695784

Basit bir örnek yapmak istedim ama bir türlü çözemedim. Şu katman mantığını hepsi birbirine giriyor. Sorun nedir?

Eğer mümkünse sublime text 4 indirin inince proje dosyasını üzerinde açın sonra viev > indentation > Tab for space ya da tabs gibi bir şey olmalı onu yapıp kaydedin sonra tekrar çalıştırmayı deneyin.

Türkçe karakter kullanmayın ve şu tarz kullanın. Örnek firstName, checkMoney tarzında. Zaten yapa yapa gelişir. Çalışıyorsa devam edin çalışmaya.

Eğer mümkünse sublime text 4 indirin inince proje dosyasını üzerinde açın sonra viev > indentation > Tab for space ya da tabs gibi bir şey olmalı onu yapıp kaydedin sonra tekrar çalıştırmayı deneyin.

Dediğiniz özellik çoğu text editor ve IDE de var. Sublime'ye gerek yok. VS Code olsa yeterli.

Satır 29'da bir hata var. Girinti gibi olan yerler var sanırsam hata ondan kaynaklı. TAB basmayı deneyin 29. satırın, kodun başladığı yerde.

Türkçe karakter kullanmayın ve şu tarz kullanın. Örnek firstname, checkmoney tarzında. Zaten yapa yapa gelişir. Çalışıyorsa devam edin çalışmaya.

Dediğiniz özellik çoğu text editor ve IDE de var. Sublime'ye gerek yok. VS Code olsa yeterli.

Teşekkürler ben sadece sublime text de var sanıyordum işime yarar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı