Merhaba kendimi web alanında (JS, CSS)'de geliştiriyorum. Python hakkında bir bilgim yok. Geçenlerde Instagram'da post görmüştüm bir kod yazarak takip etmeyenler bulunabiliyordu. Nasıl yapılıyor acaba yardımcı olursanız sevinirim.
Güvenli midir?Bu paketi inceleyebilirsiniz.![]()
.grab_following()
ve.grab_followers()
gibi fonksiyonlar mevcut.
Net cevap veremem ama sıkıntı olacağını sanmıyorum. Yan hesap ile işlemi yapacağınız hesabı takip edin. Yan hesaptan işlem yapılacak hesabın takipçilerine vs. erişebilirsiniz bu sayede. Daha güvenli olur. (Zaten ana hesabınız gizliyse bu şekilde yapmak zorundasınız)Güvenli midir?
Teşekkürler. Başka alternatifler varsa beklemedeyim. O sırada attığınız paketi deneyeyim.Net cevap veremem ama sıkıntı olacağını sanmıyorum. Yan hesap ile işlemi yapacağınız hesabı takip edin. Yan hesaptan işlem yapılacak hesabın takipçilerine vs. erişebilirsiniz bu sayede. Daha güvenli olur. (Zaten ana hesabınız gizliyse bu şekilde yapmak zorundasınız)
Proje açık kaynaklı. Güvenlik konusunda şüpheniz olmasın hocam.Teşekkürler. Başka alternatifler varsa beklemedeyim. O sırada attığınız paketi deneyeyim.
Şu an betada sadece bir kısmına erişme test ediliyor. Bir süre sonra artık bu yöntem işe yaramayacak.Yan hesap ile işlemi yapacağınız hesabı takip edin.
Selenium
kütüphanesi ile bir tür bot yaparak bu işlemi sağlamanız mümkün. Fakat bu oldukça yavaş bir işlem bilginize. Selenium'u bir tür macro recorder uygulaması olarak düşünebilirsiniz. Yani uygulama çalıştığında tarayıcıyı açacak, instagram hesabınıza giriş yapacak, takip eden ve takip ettiklerinizi çekecek ve onları koda aktaracak. Gerisi basit bir logic, 2 farklı listede ortak olmayanları almanız yeterli.Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.