Python ile Instagram takip etmeyenleri bulma

682784

Hectopat
Makaleler
6
Merhaba kendimi web alanında (JS, CSS)'de geliştiriyorum. Python hakkında bir bilgim yok. Geçenlerde Instagram'da post görmüştüm bir kod yazarak takip etmeyenler bulunabiliyordu. Nasıl yapılıyor acaba yardımcı olursanız sevinirim.

Net cevap veremem ama sıkıntı olacağını sanmıyorum. Yan hesap ile işlemi yapacağınız hesabı takip edin. Yan hesaptan işlem yapılacak hesabın takipçilerine vs. erişebilirsiniz bu sayede. Daha güvenli olur. (Zaten ana hesabınız gizliyse bu şekilde yapmak zorundasınız)

Net cevap veremem ama sıkıntı olacağını sanmıyorum. Yan hesap ile işlemi yapacağınız hesabı takip edin. Yan hesaptan işlem yapılacak hesabın takipçilerine vs. erişebilirsiniz bu sayede. Daha güvenli olur. (Zaten ana hesabınız gizliyse bu şekilde yapmak zorundasınız)
Teşekkürler. Başka alternatifler varsa beklemedeyim. O sırada attığınız paketi deneyeyim.

Eğer bir mobil uygulama tadında bir iş yapmayacaksanız ve sadece kendiniz için bakacaksanız Selenium kütüphanesi ile bir tür bot yaparak bu işlemi sağlamanız mümkün. Fakat bu oldukça yavaş bir işlem bilginize. Selenium'u bir tür macro recorder uygulaması olarak düşünebilirsiniz. Yani uygulama çalıştığında tarayıcıyı açacak, instagram hesabınıza giriş yapacak, takip eden ve takip ettiklerinizi çekecek ve onları koda aktaracak. Gerisi basit bir logic, 2 farklı listede ortak olmayanları almanız yeterli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı