Python ile nasıl para kazanılır?

mkataturk

Hectopat
Makaleler
1
Profesyonel değilim ancak Python bilgim mevcut. Nasıl para kazanırım? Bu arada yaşım 18 altı olduğundan freelancer olarak çalış demeyin lütfen. Bazıları Discord bot yazıyormuş ama kimse almaz diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnstagram'dan ulaşır mısın?

C,C++ ile bi dönem ilgilendim ama gerçekten çok uzun satırlı kod yazılıyor mesela pythonda print("YAZI") C++'ta

[CODE title="C++"]#include <iostream>

int main()
{
std::cout << "yazı";
}[/CODE]
Hocam C# öğrenip Unity'den oyun yapmayı deneyebilirsiniz.

Keşke ikinci söylediğimi de cevaplasaydınız da hem daha iyi yardımcı okurduk hem de bu yazdığınızın ne kadar gerçekçi olduğunu görürdük.
Tabi cevaplayayım, 9, 10 yaşlarımdayken SA:MP oynuyordum, oynadığım sunucunun bir forum adresi vardı, imza kısmında herkesin kendi ismiyle bir imzası vardı. Ve bir de burada olduğu gibi "Grafik Tasarım" kategorisi vardı. Araştırdım ve Photoscape adında bir uygulama buldum fotoğrafların üzerine ismimi yazmak hoşuma gidiyordu ve gerçekten iyi yaptığımı düşünüyordum, Photoscape kullandım ve her fotoğrafın üstüne sunucuda kullandığım ismimi yazdım ve bir konu oluşturarak paylaştım, çok amatör olduğum hakkında tonlarca yorum almıştım. Grafik Tasarım bölümünün Moderatörüydü sanırım bana Adobe Photoshop uygulamasına geçmemi önermişti. İlk indirdiğimde karmaşık geldi orada da sadece T tuşuna basıp yazı yazmaktan başka bir şey yapamamıştım. Sonra programı araştırmaya koyuldum. Bu sürede Adobe`un diğer uygulamaları ile tanıştım.
Buyrun Wayback Machine ile sunucunun forumuna girip aldığım bir ekran görüntüsü. Yaptığım çalışmaları göstermiyor site, ancak bu şekilde kanıtlayabilirim. Artık inanmazsanız yapabilecek bir şeyim yok.
1613561061234.png

Güncel.
Hocam birçok farklı alanda, birçok kez “bir süre ilgilendim” yazmışsınız. Bir de yaşınız daha 18 değilmiş bu kadar kısa sürede bu kadar farklı alanla nasıl ilgilendiniz?

İkincisi size bu konuda herhangi bir tavsiye verebilmemiz için yaptığınız projeleri yazdığınız kodları görmemiz gerekir. Sizin hakkınızda hiçbir şey bilmeden, yaparsın yapamazsın ya da şöyle yaparsın böyle yaparsın diyemeyiz.

Karantinada bayağı vaktim oldu daha öncesinde de ilgilenmiştim yani günde 4,5 saatimi yazılıma ayırmıştım.

Profesyonel değilim ancak Python bilgim mevcut. Nasıl para kazanırım? Bu arada yaşım 18 altı olduğundan freelancer olarak çalış demeyin lütfen. Bazıları Discord bot yazıyormuş ama kimse almaz diye düşünüyorum.

Discord bot yazmanız için discord.py veya discord.js öğrenmelisiniz kimse almaz diye düşünmeyin bende satıyorum bende kazanıyorum hazır satıp 500-600 TL kazanan arkadaşlar bile var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı