Python kaç ayda öğrenilir?

gorko

Hectopat
Daha fazla  
Siber güvenlik alanına yoğunlaşmak istiyorum, şu anda pek bir fikrim yok program için. Ayrıca teşekkürler yardımınız için. (Python'u kaç ayda bitiririm ortalama, 2-3 saat çalışma için her gün)

Dosya Ekleri

• 1729406548340.png
    1729406548340.png
    8,9 KB · Görüntüleme: 80
Son düzenleyen: Moderatör:
(Python'u kaç ayda bitiririm ortalama, 2-3 saat çalışma için her gün)

Bunun belli bir süresi yok maalesef. Şu kadar saat çalışsam, şunu yapsam, bir dili "bitirmek" için bu kıstas değil. Esasında dili bitirmek diye bir şey de yok, kendi yapmak istediklerinizi yapacak kadar öğrenip, sonrasında ihtiyacınız oldukça dilin alışık olmadığınız diğer kısımlarına geçebilirsiniz. Yani bu zaman alan bir süreç. Ben Python konusunda deneyim sahibi olsam da dili bitirdim diyemiyorum zira dili bitirmek diye bir şey yok söylediğim gibi. Her zaman öğrenecek yeni bir şeyler çıkacaktır. Temellerini doğru ve düzgün attığınız takdirde rahat edersiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Siber güvenlik alanına yoğunlaşmak istiyorum, şu anda pek bir fikrim yok program için. Ayrıca teşekkürler yardımınız için. (Python'u kaç ayda bitiririm ortalama, 2-3 saat çalışma için her gün)

Hobi olarak dil öğrenecekseniz zaten hesap makinesi yapmayı falan öğrenirsiniz maksimum. Hazırlıkta bizim bilişim dersimiz vardı hatırlıyorum hoca haftada 4 saatlik derste 1 dönemde yılan oyunu yapmaya kadar gelebilmişti. Bu yazılım işi öyle hobi olarak öğrenilecek bir iş değil. Daha çok bir kariyer denenebilir. Bir Ömür adamak lazım bu işin ustası olmak için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı