Çözüldü Python kodunu Exe'ye çevirince çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

reha5858

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ben bionluka sipariş hazırladım ancak programımı exeye çevirince neden ise hata veriyor. Ancak PyCharm'da düzgün bir şekilde çalışıyor.
Kodum bu:
Son teslim günü.

Python:
import openpyxl.

print("***EXCEL SİSTEMİNE HOŞGELDİNİZ***")
print("***AŞŞAĞIDAKİ BİLGİLERİ DOLDURUNUZ***")

dosya = str(input("Dosya Adını Yazın (sonunda .xlsx ile): "))
sheet = str(input("Sayfanın Adını Yazınız: "))

wb = openpyxl.reader.excel.load_workbook(dosya)
sh = wb[sheet]
sil = sh.delete_cols(6)
sil = sh.delete_cols(5)
wb.save(dosya)
print("***İŞLEM BAŞARILI***")

Çözüm
Terminalde çalıştırmak için cd komutuyla dosyanın bulunduğu dizine gir ve ./index şeklinde programı çalıştır. Eğer modul ile ilgili bir hata alırsan --hiddenimport openpyxl ekleyerek tekrar çıktı almayı denersin.

Hocam hata vermiyor konsol direk kapanıyor terminalden açınca şunu veriyor:
index.exe : The term 'index.exe' is not recognized as the name of a cmdlet, function, script file, or operable program. Check the spelling of the name, or if a path was included, verify that the path is correct and try again. At line:1 char:1 + index.exe + ~~~~~~~~~ + CategoryInfo : ObjectNotFound: (index.exe:String) [], CommandNotFoundException + FullyQualifiedErrorId : CommandNotFoundException

Hata? (aşağıdaki*)
Exe'ye nasıl çevirdiniz?

Pyinstaller --onefile ile.

Terminalde çalıştırmak için cd komutuyla dosyanın bulunduğu dizine gir ve ./index şeklinde programı çalıştır. Eğer modul ile ilgili bir hata alırsan --hiddenimport openpyxl ekleyerek tekrar çıktı almayı denersin.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı