Python ‘ModuleNotFoundError’ hatası - Whisperx module not found

Mimar20

Hectopat
Merhaba,
Yapay zeka tabanlı ses çeviri yazılımı SoniTranslate’i yerel olarak bilgisayarıma kurmaya çalışıyorum, ancak kurulum tamamlandıktan sonra programı başlatırken aşağıdaki hatayı alıyorum:

Traceback (most recent call last):
File "C:\Users\fatii\Downloads\SoniTranslate\app_rvc.py", line 7, in <module>
import whisperx
ModuleNotFoundError: No module named 'whisperx'

Kullandığım yöntem:
GitHub’daki kurulum adımlarını uygulamak yerine, Patreon’da bu projeye ait tüm kurulum komutlarını tek tıkla çalıştıran bir .bat dosyasını satın aldım.
Yani kurulum dosyası GitHub’dan değil, Patreon’da satışa sunulan özel bir kurulum paketinden geliyor.
Kurulum sonrası oluşan start_sonitranslate.bat dosyasını çalıştırdığımda bu hata çıkıyor.
Tüm komut çıktılarının metin dosyalarını ve Patreon’daki kurulum talimatlarının ekran görüntülerini de ekledim.

Sistemde yüklü olanlar:
  • Visual Studio (Desktop development with C++)
  • FFmpeg
  • NVIDIA CUDA Toolkit
GitHub bağlantısı (referans için):
🔗 GitHub - R3gm/SoniTranslate: Synchronized Translation for Videos. Video dubbing

Patreon Kurulum Talimatlarını İçeren Ekran Görüntüleri:
1762066934013.png
1762066946214.png

Merhaba,
Yapay zeka tabanlı ses çeviri yazılımı SoniTranslate’i yerel olarak bilgisayarıma kurmaya çalışıyorum, ancak kurulum tamamlandıktan sonra programı başlatırken aşağıdaki hatayı alıyorum:

Traceback (most recent call last):
File "C:\Users\fatii\Downloads\SoniTranslate\app_rvc.py", line 7, in <module>
import whisperx
ModuleNotFoundError: No module named 'whisperx'

Kullandığım yöntem:
GitHub’daki kurulum adımlarını uygulamak yerine, Patreon’da bu projeye ait tüm kurulum komutlarını tek tıkla çalıştıran bir .bat dosyasını satın aldım.
Yani kurulum dosyası GitHub’dan değil, Patreon’da satışa sunulan özel bir kurulum paketinden geliyor.
Kurulum sonrası oluşan start_sonitranslate.bat dosyasını çalıştırdığımda bu hata çıkıyor.
Tüm komut çıktılarının metin dosyalarını ve Patreon’daki kurulum talimatlarının ekran görüntülerini de ekledim.

Sistemde yüklü olanlar:
  • Visual Studio (Desktop development with C++)
  • FFmpeg
  • NVIDIA CUDA Toolkit
GitHub bağlantısı (referans için):
🔗 GitHub - R3gm/SoniTranslate: Synchronized Translation for Videos. Video dubbing

Patreon Kurulum Talimatlarını İçeren Ekran Görüntüleri:
Eki Görüntüle 2597105Eki Görüntüle 2597108
Batch dosyasında neler olduğunu görmeden yorum yapamıyorum. Satın aldığın için dosyayı buraya yüklemeni talep etmek de etik olmayacaktır.

Python:
pip install whisperx
Çalıştırır mısınız?

Bu belgede bat dosyasının yaptığı adımlarda aldığım cevap yazıyor. pip install whisperx yazmıştım ama yine de yüklenmemişti.

Dosya Ekleri

• Sonitranslate_Install.txt
    191,3 KB · Görüntüleme: 1
Install edince hatalardan bir tanesi buydu, bir sonraki fotoğrafta ise kurulum sonrası oluşan dosyalardan bir tanesinin adı Start.... Onu açmak için çalıştırdığımda da şu hatayı alıyorum (2. görsel)
1762093860538.png

1762093906271.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı