Mimar20
Hectopat
Merhaba,
Yapay zeka tabanlı ses çeviri yazılımı SoniTranslate’i yerel olarak bilgisayarıma kurmaya çalışıyorum, ancak kurulum tamamlandıktan sonra programı başlatırken aşağıdaki hatayı alıyorum:
Traceback (most recent call last):
File "C:\Users\fatii\Downloads\SoniTranslate\app_rvc.py", line 7, in <module>
import whisperx
ModuleNotFoundError: No module named 'whisperx'
Kullandığım yöntem:
GitHub’daki kurulum adımlarını uygulamak yerine, Patreon’da bu projeye ait tüm kurulum komutlarını tek tıkla çalıştıran bir .bat dosyasını satın aldım.
Yani kurulum dosyası GitHub’dan değil, Patreon’da satışa sunulan özel bir kurulum paketinden geliyor.
Kurulum sonrası oluşan start_sonitranslate.bat dosyasını çalıştırdığımda bu hata çıkıyor.
Tüm komut çıktılarının metin dosyalarını ve Patreon’daki kurulum talimatlarının ekran görüntülerini de ekledim.
Sistemde yüklü olanlar:
GitHub - R3gm/SoniTranslate: Synchronized Translation for Videos. Video dubbing
Patreon Kurulum Talimatlarını İçeren Ekran Görüntüleri:
Yapay zeka tabanlı ses çeviri yazılımı SoniTranslate’i yerel olarak bilgisayarıma kurmaya çalışıyorum, ancak kurulum tamamlandıktan sonra programı başlatırken aşağıdaki hatayı alıyorum:
Traceback (most recent call last):
File "C:\Users\fatii\Downloads\SoniTranslate\app_rvc.py", line 7, in <module>
import whisperx
ModuleNotFoundError: No module named 'whisperx'
Kullandığım yöntem:
GitHub’daki kurulum adımlarını uygulamak yerine, Patreon’da bu projeye ait tüm kurulum komutlarını tek tıkla çalıştıran bir .bat dosyasını satın aldım.
Yani kurulum dosyası GitHub’dan değil, Patreon’da satışa sunulan özel bir kurulum paketinden geliyor.
Kurulum sonrası oluşan start_sonitranslate.bat dosyasını çalıştırdığımda bu hata çıkıyor.
Tüm komut çıktılarının metin dosyalarını ve Patreon’daki kurulum talimatlarının ekran görüntülerini de ekledim.
Sistemde yüklü olanlar:
- Visual Studio (Desktop development with C++)
- FFmpeg
- NVIDIA CUDA Toolkit
Patreon Kurulum Talimatlarını İçeren Ekran Görüntüleri: