Python ''NoModuleNamed pyautogui" hatası

Python üzerinden bir makro (AutoClicker) programı yazmaya çalışıyorum. Fakat ilk başta import pyautogui yazınca, pyautogui adında modul adlandırılmadı hatası alıyorum. PyCharm indirirken pip kütüphanesinide yüklemeli miydim? Nasıl kaldıracağım bu sorunu?
Pycharm içine kuracaksanız şöyle, ben de kuracaktım iyi aklıma geldi.
Linux kullanıyorsanız önce sudo apt install pip, sonrasında Pycharm içinde pip install (paketadı)

Pycharm içine kuracaksanız şöyle, ben de kuracaktım iyi aklıma geldi.
Linux kullanıyorsanız önce sudo apt install pip, sonrasında Pycharm içinde pip install (paketadı)
İyi anlayamadım. Windows kullanıyorum, ne yazmam gerek?

Geçenlerde başka bir kütüphanede aynı sorunu yaşadım. Python sürüm değiştirmeyi deneyebilir misin?
Deneyeyim.

Geçenlerde başka bir kütüphanede aynı sorunu yaşadım. Python sürüm değiştirmeyi deneyebilir misin?
Aynı sorunu alıyorum.

İyi anlayamadım. Windows kullanıyorum, ne yazmam gerek?

Deneyeyim.
Hee windows...
CMD içine "curl https://bootstrap.pypa.io/get-pip.py -o get-pip.py"
işlem bitince de bunu yazın. "python get-pip.py"

İşlem bittikten sonra:
msconfig'i açın, sistem yazan bölüme gelin, gelişmiş sistem ayarlarına gelin. Orada ortam değişkenleri diye bir arkadaş var ona tıklayın onun içinde de PATH diye bir şey var oraya gelin ve ona çift tıklayarak açın, bir liste çıkmış olması lazım, orada pip nereye kurulduysa ki yazar nereye kurduğunu o dosya konumunu içine girin. Onaylayın, sistemi yeniden başlatın ve şimdi pycharm içine"pip install pyautogui" ile kurun ve geçmiş olsun.

@everyone @insanimsi python3 get-pip.py yazdım hocam. Paketi nereden kuracağım söyleyebilir misiniz rica etsem.

Hee windows...
CMD içine "curl https://bootstrap.pypa.io/get-pip.py -o get-pip.py"
işlem bitince de bunu yazın. "python get-pip.py"

İşlem bittikten sonra:
msconfig'i açın, sistem yazan bölüme gelin, gelişmiş sistem ayarlarına gelin. Orada ortam değişkenleri diye bir arkadaş var ona tıklayın onun içinde de PATH diye bir şey var oraya gelin ve ona çift tıklayarak açın, bir liste çıkmış olması lazım, orada pip nereye kurulduysa ki yazar nereye kurduğunu o dosya konumunu içine girin. Onaylayın, sistemi yeniden başlatın ve şimdi pycharm içine"pip install pyautogui" ile kurun ve geçmiş olsun.
msconfig'de sistem diye bir kısım göremedim. Rica etsem ekran alıntısı atabilir misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı