Python öğrenmek kaç ay sürer?

Reis_Ndombele

Hectopat
Soru başlıkta arkadaşlar. Şunu baştan söyleyeyim hedefim üst düzey olmak falan değil. Ortalama düzeyde programları yapacak düzeye kaç ayda gelebilirim? (Günde 3 saat çalıştığımı ve zekamın normal bir insan zekası olduğu düşünülürse.)

Soru başlıkta arkadaşlar. Şunu baştan söyleyeyim hedefim üst düzey olmak falan değil. Ortalama düzeyde programları yapacak düzeye kaç ayda gelebilirim? (Günde 3 saat çalıştığımı ve zekamın normal bir insan zekası olduğu düşünülürse.)

2-3 aya sürekli projeler Udemy ve kitap şeyleri okursan 1 aya biter.

İleri düzey ise yıllar bence önce kaç dil bildiğinize göre değisir.

2-3 aya sürekli projeler Udemy ve kitap şeyleri okursan 1 aya biter.

1 aya programlama dili bitirmek. İyiymiş, bir haftada da birkaç frameworke hakim olsan 2 aya kıdemli, 4 aya mimar olabilirsin. Beni de referans olarak yazabilirsin.

Arkadaş başlangıç-orta düzey arasına gelir çok emek verirse gelir. Ben 1 aya ortaya çok rahat geldim.

Orta düzeyden kastınız nedir?

1 Aya programlama dili bitirmek. İyiymiş, bir haftada da birkaç Framework'e hakim olsan 2 aya kıdemli, 4 aya mimar olabilirsin. Beni de referans olarak yazabilirsin.

Öylede sıkı çalışmak ve birazda zeka kavramak gerekiyor ben 4 ayda Python'u kökten bitirdim ve yazlılımcı olucağım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı