Python projesi önerisi

ccetin34

Decapat
Daha fazla  
Selamlar herkese, internette proje arıyorum fakat bir türlü kayda değer bir şey bulmadım. Şu an pratik amaçlı kendimi zorlayacak ve yeni bir şeyler öğreneceğim proje arıyorum. Tavsiyesi olanlardan tavsiye bekliyorum, teşekkürler.

Hocam basit bir video editörü yapabilirsiniz. Sonuçları merak ediyorum :).

Güzel olmuş hocam. Mesela bir arayüz oluşturup birden fazla videoyu kolaj yapan yada sırasıyla koyan bir program da yapabilirsiniz. Geliştirilmeye açık bir proje. Kolay gelsin :)

Basit file işlemlerini yapmayı deneyebilirsin. Örnek png to jpg, html to pdf, resize image falan filan. Hazır toollar kullanılabilir. Sen bunları birleştir ve tek bir command ile çalıştırabilir hale getir.
aliasname toolname args
şeklinde yapılabilir. Mesela;
Bash:
rasgool pdf2jpg "C:\path\to\source" "C:\path\to\dest"
rasgool resize-image --src="C:\path\to\source" --resize="300x500"

Hem kendinde kullanırsın. Ben şahsen online çözümler ile yapıyorum. 123apps örnek verilebilir.

Basit file işlemlerini yapmayı deneyebilirsin. Örnek PNG to JPG, HTML to PDF, resize image falan filan. Hazır toollar kullanılabilir. Sen bunları birleştir ve tek bir command ile çalıştırabilir hale getir.
Aliasname toolname args.
Şeklinde yapılabilir. Mesela;
Bash:
rasgool pdf2jpg "C:\path\to\source" "C:\path\to\dest"
rasgool resize-image --src="C:\path\to\source" --resize="300x500"

Hem kendinde kullanırsın. Ben şahsen Online çözümler ile yapıyorum. 123apps örnek verilebilir.

Mantıklı ben zaten buradan dediğiniz birkaç tanesini yapmıştım onları birleştirip bir arayüz haline getireceğim, fikir için teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı