Python vs Code'da print sonucu çıkmıyor

ı love you

Hectopat
Biliyorum bununla ilgili çok konu açtım ama insan bilmeyince mecbur kalıyor. Şu an Python'u da vs code'uda kurdum. Ancak print("hello world") yazdığım zaman terminal kısmında bir şey gözükmüyor nasıl yapabilirim?

Kodu kaydetmemişsindir. Kodu kaydet ve daha sonra "F5>Python File" seçerek kodu çalıştır.

Otomatik kaydetmeyi açmanı öneririm.

1600169196528.png

Kodu kaydetmemişsindir. Kodu kaydet ve daha sonra "F5>Python File" seçerek kodu çalıştır.

Otomatik kaydetmeyi açmanı öneririm.

Eki Görüntüle 668686
Tamamdır çözdüm. Kodu yazıp ardından sağ üstteki yeşil başlat butonuna tıklıyorum oluyor. Ancak benim izlediğim videolarda şunlar çıkmıyordu. Sadece Hello World yazıyordu.
16001692743013106905071864684642.jpg

Tamamdır çözdüm. Kodu yazıp ardından sağ üstteki yeşil başlat butonuna tıklıyorum oluyor. Ancak benim izlediğim videolarda şunlar çıkmıyordu. Sadece Hello World yazıyordu. Eki Görüntüle 668695
Visual Studio Code ile alakalı. Kendin de kodu yürütebilirsin. Konsolu kodun olduğu klasöre yönlendir ve python dosya.py yaz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı