deux freres
Megapat
- Makaleler
- 1
Python 3 ve üzeri sürüm kullandığınızdan emin olun. Hem IDE üzerinden hem de konsol üzerinden sorunsuz bir şekilde çalıştırabiliyorum.Acildigi gibi kapaniyor bu da.
Python 3 ve üzeri sürüm kullandığınızdan emin olun. Hem IDE üzerinden hem de konsol üzerinden sorunsuz bir şekilde çalıştırabiliyorum.Acildigi gibi kapaniyor bu da.
Acilmiyor bile Acildigi gibi kapaniyor.Açıldığı gibi kapanıyor ne demek? Hiçbir hata vermiyor mu?
Eminim Hocam.Python 3 ve üzeri sürüm kullandığınızdan emin olun. Hem IDE üzerinden hem de konsol üzerinden sorunsuz bir şekilde çalıştırabiliyorum.
print("Eğer koddan çıkmak istiyorsanız '99' yazınız")
while True:
sayi = input('Sayı : ')
if(int(sayi)%2==0):
print("Sayı Çift")
continue
elif sayi == 99:
break
elif int(sayi)%2==1:
print("Sayı Tek")
Bu calisti Ilgilenen herkese Tesekkurler.Python:print("Eğer koddan çıkmak istiyorsanız '99' yazınız") while True: sayi = input('Sayı : ') if(int(sayi)%2==0): print("Sayı Çift") continue elif sayi == 99: break elif int(sayi)%2==1: print("Sayı Tek")
Şunu dene bir de.
Kodlar çalışıyor, sıkıntı sizin editörde sanırım.
İlk gönderdiğim mesajda sadeceBence konuyu kapatmamalıyız, önceki kodlar neden çalışmadı? Kodlarda bir hata gözükmüyor. Merak ettim.
while True: ekledim. Kendim ekleme yapmadım yani. Sonuncusunu kendim yazdım.Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.