deux freres Megapat Katılım 23 Nisan 2014 Mesajlar 799 Makaleler 1 Çözümler 6 30 Aralık 2020 #21 330856 dedi: Acildigi gibi kapaniyor bu da. Genişletmek için tıkla... Python 3 ve üzeri sürüm kullandığınızdan emin olun. Hem IDE üzerinden hem de konsol üzerinden sorunsuz bir şekilde çalıştırabiliyorum.
330856 dedi: Acildigi gibi kapaniyor bu da. Genişletmek için tıkla... Python 3 ve üzeri sürüm kullandığınızdan emin olun. Hem IDE üzerinden hem de konsol üzerinden sorunsuz bir şekilde çalıştırabiliyorum.
3 330856 Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 2.081 Makaleler 1 Çözümler 6 30 Aralık 2020 #22 Sagalttaki yerde 1 yazinca oluyor ama direk calistirinca olmuyor. 363436 dedi: Açıldığı gibi kapanıyor ne demek? Hiçbir hata vermiyor mu? Genişletmek için tıkla... Acilmiyor bile Acildigi gibi kapaniyor. deux freres dedi: Python 3 ve üzeri sürüm kullandığınızdan emin olun. Hem IDE üzerinden hem de konsol üzerinden sorunsuz bir şekilde çalıştırabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Eminim Hocam.
Sagalttaki yerde 1 yazinca oluyor ama direk calistirinca olmuyor. 363436 dedi: Açıldığı gibi kapanıyor ne demek? Hiçbir hata vermiyor mu? Genişletmek için tıkla... Acilmiyor bile Acildigi gibi kapaniyor. deux freres dedi: Python 3 ve üzeri sürüm kullandığınızdan emin olun. Hem IDE üzerinden hem de konsol üzerinden sorunsuz bir şekilde çalıştırabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Eminim Hocam.
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 30 Aralık 2020 #23 Niye bunu kullanıyorsun ki? İlla kullanacaksan PyCharm kur.
S Steve Rogers Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 4.107 Makaleler 5 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek . 30 Aralık 2020 #24 Python:Panoya kopyala print("Eğer koddan çıkmak istiyorsanız '99' yazınız") while True: sayi = input('Sayı : ') if(int(sayi)%2==0): print("Sayı Çift") continue elif sayi == 99: break elif int(sayi)%2==1: print("Sayı Tek") Şunu dene bir de. Kodlar çalışıyor, sıkıntı sizin editörde sanırım.
Python:Panoya kopyala print("Eğer koddan çıkmak istiyorsanız '99' yazınız") while True: sayi = input('Sayı : ') if(int(sayi)%2==0): print("Sayı Çift") continue elif sayi == 99: break elif int(sayi)%2==1: print("Sayı Tek") Şunu dene bir de. Kodlar çalışıyor, sıkıntı sizin editörde sanırım.
3 330856 Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 2.081 Makaleler 1 Çözümler 6 30 Aralık 2020 #25 Steve Rogers dedi: Python:Panoya kopyala print("Eğer koddan çıkmak istiyorsanız '99' yazınız") while True: sayi = input('Sayı : ') if(int(sayi)%2==0): print("Sayı Çift") continue elif sayi == 99: break elif int(sayi)%2==1: print("Sayı Tek") Şunu dene bir de. Kodlar çalışıyor, sıkıntı sizin editörde sanırım. Genişletmek için tıkla... Bu calisti Ilgilenen herkese Tesekkurler.
Steve Rogers dedi: Python:Panoya kopyala print("Eğer koddan çıkmak istiyorsanız '99' yazınız") while True: sayi = input('Sayı : ') if(int(sayi)%2==0): print("Sayı Çift") continue elif sayi == 99: break elif int(sayi)%2==1: print("Sayı Tek") Şunu dene bir de. Kodlar çalışıyor, sıkıntı sizin editörde sanırım. Genişletmek için tıkla... Bu calisti Ilgilenen herkese Tesekkurler.
3 363436 Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 1.305 Çözümler 8 30 Aralık 2020 #26 Bence konuyu kapatmamalıyız, önceki kodlar neden çalışmadı? Kodlarda bir hata gözükmüyor. Merak ettim.
Bence konuyu kapatmamalıyız, önceki kodlar neden çalışmadı? Kodlarda bir hata gözükmüyor. Merak ettim.
S Steve Rogers Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 4.107 Makaleler 5 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek . 30 Aralık 2020 #27 Ben de anlamadım ki. Bende de çalıştı diğer kodlar.
deux freres Megapat Katılım 23 Nisan 2014 Mesajlar 799 Makaleler 1 Çözümler 6 30 Aralık 2020 #28 Kodu sağlama almak için try-except dahi kullandım ancak nedense çalıştıramadı arkadaş. Diğer arkadaşların yazmış olduğu kodlarda da sorun gözükmüyor.
Kodu sağlama almak için try-except dahi kullandım ancak nedense çalıştıramadı arkadaş. Diğer arkadaşların yazmış olduğu kodlarda da sorun gözükmüyor.
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 30 Aralık 2020 #29 363436 dedi: Bence konuyu kapatmamalıyız, önceki kodlar neden çalışmadı? Kodlarda bir hata gözükmüyor. Merak ettim. Genişletmek için tıkla... İlk gönderdiğim mesajda sadece while True: ekledim. Kendim ekleme yapmadım yani. Sonuncusunu kendim yazdım. Ben normalde TAB tuşunu kullanıyorum. Burada da boşluklar düzgün çalışmadığı için boşluklarda sorun olmuş arkadaşın yazdığında. Düzgün koymamış yani.
363436 dedi: Bence konuyu kapatmamalıyız, önceki kodlar neden çalışmadı? Kodlarda bir hata gözükmüyor. Merak ettim. Genişletmek için tıkla... İlk gönderdiğim mesajda sadece while True: ekledim. Kendim ekleme yapmadım yani. Sonuncusunu kendim yazdım. Ben normalde TAB tuşunu kullanıyorum. Burada da boşluklar düzgün çalışmadığı için boşluklarda sorun olmuş arkadaşın yazdığında. Düzgün koymamış yani.