Python3 indirilmiyor veya güncellenmiyor

Baba Piro0

Centipat
Daha fazla  
Bir süre evde olmayacağım bu yüzden telefonuma Termux indirdim oraya Kali kurdum fakat "Python3 -m venv myenv" kodunu yazmaya çalışınca hata veriyor.

Hatada Python3.13-venv indir diyor fakat indirmeye çalışınca bu hatayı veriyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250623-082840~2.png
    Screenshot_20250623-082840~2.png
    23,6 KB · Görüntüleme: 24
Sudo gerektirdiği yani root/yönetici olman gerektiği şeklinde hata vermiş. Komutun başında sudo kullan root yetkin varsa.

Telefon rootlu değil yanlış anlamış olabilirm sizi kusura bakma ama sudo kullanmama rağmen olmuyor.

Sudo gerektirdiği yani root/yönetici olman gerektiği şeklinde hata vermiş. Komutun başında sudo kullan root yetkin varsa.

Şu an denedigimde are you rooted diyor.

Bir şekilde hallettim ama Kali'ye yine yüklenmiyor Termux'a yükleniyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefon rootlu değil yanlış anlamış olabilirm sizi kusura bakma ama sudo kullanmama rağmen olmuyor.

Şu an denedigimde are you rooted diyor.

Bir şekilde hallettim ama Kali'ye yine yüklenmiyor Termux'a yükleniyor.
Kali'de de sorunsuz çalıştırabilmen lazım. Kali dahil şekilde Linux dağıtımlarının neredeyse tamamı Python yüklü şekilde gelir. Özellikle istediğin sürüm lazım değilse Python 3'ün Debian tarafından stabil görülen sürümü zaten kuruludur.

Kali'de de sorunsuz çalıştırabilmen lazım. Kali dahil şekilde Linux dağıtımlarının neredeyse tamamı Python yüklü şekilde gelir. Özellikle istediğin sürüm lazım değilse Python 3'ün Debian tarafından stabil görülen sürümü zaten kuruludur.

Ben toola girmek için myenv scmaya calisiyorum Kali'de calismiyor Python3-venv ve Python3.13-venv indir diyor indirmeye basınca indirmiyor.

Ben toola girmek için myenv scmaya calisiyorum Kali'de calismiyor Python3-venv ve Python3.13-venv indir diyor indirmeye basınca indirmiyor.
Terminale python3 -v yazınca ne yazıyor? Python3'ün zaten yüklü olması lazım.

python3 -m venv <ortamadi> ile de sanal ortam açabilirsin.

Terminale Python3 -v yazınca ne yazıyor? Python3'ün zaten yüklü olması lazım.

Python3 -m venv <ortamadi> ile de sanal ortam açabilirsin.

Python indirdim orada sıkıntı yok ama Python3 -m venv myenv çalışmıyor bir kod yüzünden silmistim tektar yükledim önceden oluyordu şimdi olmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı