Python'a başlarken nelere dikkat edilmeli?

Merhabalar YouTube'dan izleyerek öğrenmeye başladım Visual Studio Code programı ile yazıyorum. Şöyle bir sorum olacaktı kodu çalıştırmak için F5'e basıyorum ama bastığımda yukarıdan bir şey açılıyor. Mac'lerdeki dock a benzer bir şey. Üstte çıkıyor üstünde pause, step over gibi seçenekler var. Bu nedir?
Okulda yazacağınız kodlardan korkmayın. Sadece çıktı vermek için yazacaksınız. Algoritma ve akış semalarında çalışın. Python da inputlara kadar çalışsanız yeter. Korkmayın çok basit geçecek.

Muhtemelen öyle olacak. Ama ben hem bilgisayar mühendisliği okumak istediğim için hem de bu konulara ilgili olduğum için öğrenmek istiyorum. Sizce YouTube'da ki rehber videoları işime yarar mı?

Merhabalar YouTube'dan izleyerek öğrenmeye başladım Visual Studio Code programı ile yazıyorum. Şöyle bir sorum olacaktı kodu çalıştırmak için F5'e basıyorum ama bastığımda yukarıdan bir şey açılıyor. Mac'lerdeki dock a benzer bir şey. Üstte çıkıyor üstünde pause, step over gibi seçenekler var. Bu nedir?

Muhtemelen öyle olacak. Ama ben hem bilgisayar mühendisliği okumak istediğim için hem de bu konulara ilgili olduğum için öğrenmek istiyorum. Sizce YouTube'da ki rehber videoları işime yarar mı?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben buna bakıyorum hocam. While loop'tayım. Eğer for olayını çözersem baya iyi olacak.

Muhtemelen öyle olacak. Ama ben hem bilgisayar mühendisliği okumak istediğim için hem de bu konulara ilgili olduğum için öğrenmek istiyorum. Sizce YouTube'daki rehber videoları işime yarar mı?

Resim atar mısınız?
BTK akademi videoları da gayet başarılı.

@Emin Faruk videolardan temel öğrenirsiniz. Ondan sonra doküman vb. şeyler okumanız gerekecek. Proje geliştireceksiniz sonrasında. Tabii çok yüzeysel bir şekilde anlatıyorum şu anda.

Biraz önce söyledim; 1 milyon yazılımcı projesine bakın. Bakarsın beğenmedin ve bir şey anlamazsın ondan sonra başka yere bakarsın. Ama sadece bilgi alma amacı ile. Eğitim videolarını sırası ile devam et. Daldan dala atlama. Bilemediğin konuyu netten araştır.

Resim atar mısınız?
BTK akademi videoları da gayet başarılı.
Biraz önce söyledim; 1 milyon yazılımcı projesine bakın. Bakarsın beğenmedin ve bir şey anlamazsın ondan sonra başka yere bakarsın. Ama sadece bilgi alma amacı ile. Eğitim videolarını sırası ile devam et. Daldan dala atlama. Bilemediğin konuyu netten araştır.

1 milyon yazılımcı projesi nedir?

Dosya Ekleri

• py.png
    py.png
    3,3 KB · Görüntüleme: 31
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı