Python'da mutlaka bilinmesi gereken modüller

proixewety

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Python öğrenmeye başladım siber güvenlik alanında ilerlemek istiyorum ama araştırdığıma göre bazı modüller ( OS, regex, math, random vs) her ne olursa olsun biliniyor. Bunun gibi hangi modülleri bilmek gerekiyor? Projeye göre modül mü öğrenmek gerekiyor yoksa tam olarak anlayamadım.

Spesifik olarak modül öğrenmenin çok bi faydası olacağını sanmıyorum. Projeye ve ihtiyaca göre alternatifler içinden en mantıklısı seçilip öğrenilir

Math modülü bilinmesi gerekir bana göre.

Diğerleri geliştirme alanınıza göre seçilmeli.

Spesifik olarak modül öğrenmenin çok bir faydası olacağını sanmıyorum. Projeye ve ihtiyaca göre alternatifler içinden en mantıklısı seçilip öğrenilir.

Teşekkürler ben de böyle düşünüyordum yine de her eğitimde en az 5-6 tane modülü saatlerce anlatmışlar bunu tam anlayamadım. Sanırım mantığını tam olarak kavrayabilmemiz için böyle bir yol izlemişler.

Teşekkürler ben de böyle düşünüyordum yine de her eğitimde en az 5-6 tane modülü saatlerce anlatmışlar bunu tam anlayamadım. Sanırım mantığını tam olarak kavrayabilmemiz için böyle bir yol izlemişler.
Module den kastın tensorflow gibi büyük libraryler ise kurslarda yer verilmesi normal, kapsamı geniş kütüphaneler sonuçta. Örneğin data science veya ML ile ilgileneceksen numpy, pandas, tensorflow gibi büyük libraryleri öğrenmen gerekebilir bunlar basitçe "ihtiyacın varsa gerekli fonksiyonlara 10 dk bak" kafasında kütüphaneler değil. Ama onun dışında fundamental işlerini kolaylaştıran projelerinde sana esneklik sağlayan küçük modülleri oturup tek tek öğrenmek vakit kaybı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı