Python'daki pyautogui C#'ta da var mı?

BySineks

Centipat
Daha fazla  
Uzun zamandır krunker. IO adlı bir oyun oynuyorum ve oyunda şöyle bir güzellik var. Shift + space tuşlarına bastığınızda normal oyunculardan 2-3 kat daha fazla hızlanıyorsunuz. Ancak eller fena yoruluyor bende C# ile bir uygulama yazabilirim dedim ve başladım ancak. Şu otomatik tuş çalıştırmayı bulamadım. Python da pyautogui diye bir kütüphane var ve oradan pyautogui. Hotkey ("Shift","space") yazdığımızda otomatik olarak Shift'e basılı tutup spacee tıklıyor bunu C#'ta nasıl yapabilirim? Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
C#'ta uygulama dışı tuş kontrolü için globalhook gerekmektedir.

2 tuşu kontrol ettirmek için ise linkte belirtilen kontrolü && ayracına bağlayınız.

Örnek:
İf (F. Key("Shift") && F. Key("space"))

Uzun zamandır krunker. IO adlı bir oyun oynuyorum ve oyunda şöyle bir güzellik var. Shift + space tuşlarına bastığınızda normal oyunculardan 2-3 kat daha fazla hızlanıyorsunuz. Ancak eller fena yoruluyor bende C# ile bir uygulama yazabilirim dedim ve başladım ancak. Şu otomatik tuş çalıştırmayı bulamadım. Python da pyautogui diye bir kütüphane var ve oradan pyautogui. Hotkey ("Shift","space") yazdığımızda otomatik olarak Shift'e basılı tutup spacee tıklıyor bunu C#'ta nasıl yapabilirim? Şimdiden teşekkür ederim.
Onun yerine Winforms'ta SendKeys.Send(); var. Tuş kodları için şu tabloya göz atın:
KeyCode
BACKSPACE{BACKSPACE}, {BS}, or {BKSP}
BREAK{BREAK}
CAPS LOCK{CAPSLOCK}
DEL or DELETE{DELETE} or {DEL}
DOWN ARROW{DOWN}
END{END}
ENTER{ENTER}or ~
ESC{ESC}
HELP{HELP}
HOME{HOME}
INS or INSERT{INSERT} or {INS}
LEFT ARROW{LEFT}
NUM LOCK{NUMLOCK}
PAGE DOWN{PGDN}
PAGE UP{PGUP}
PRINT SCREEN{PRTSC} (reserved for future use)
RIGHT ARROW{RIGHT}
SCROLL LOCK{SCROLLLOCK}
TAB{TAB}
UP ARROW{UP}
F1{F1}
F2{F2}
F3{F3}
F4{F4}
F5{F5}
F6{F6}
F7{F7}
F8{F8}
F9{F9}
F10{F10}
F11{F11}
F12{F12}
F13{F13}
F14{F14}
F15{F15}
F16{F16}
Keypad add{ADD}
Keypad subtract{SUBTRACT}
Keypad multiply{MULTIPLY}
Keypad divide{DIVIDE}
KeyCode
SHIFT+
CTRL^
ALT%
Daha fazla bilgi için kaynak: SendKeys.Send(String) Method (System.Windows.Forms)
Ayrıca tam emin değilim ama sanırım IronPython ile Python ve .Net kütüphanelerini çapraz kullanabiliyordunuz. İlla pyautogui istiyorsanız ona bakabilirsiniz.

C#'ta uygulama dışı tuş kontrolü için globalhook gerekmektedir.

2 tuşu kontrol ettirmek için ise linkte belirtilen kontrolü && ayracına bağlayınız.

Örnek:
İf (F. Key("Shift") && F. Key("space"))
Tuş okuma değil göndermeyi istemiş.

Onun yerine Winforms'ta SendKeys.Send(); var. Tuş kodları için şu tabloya göz atın:
KeyCode
BACKSPACE{BACKSPACE}, {BS}, or {BKSP}
BREAK{BREAK}
CAPS LOCK{CAPSLOCK}
DEL or DELETE{DELETE} or {DEL}
DOWN ARROW{DOWN}
END{END}
ENTER{ENTER}or ~
ESC{ESC}
HELP{HELP}
HOME{HOME}
INS or INSERT{INSERT} or {INS}
LEFT ARROW{LEFT}
NUM LOCK{NUMLOCK}
PAGE DOWN{PGDN}
PAGE UP{PGUP}
PRINT SCREEN{PRTSC} (reserved for future use)
RIGHT ARROW{RIGHT}
SCROLL LOCK{SCROLLLOCK}
TAB{TAB}
UP ARROW{UP}
F1{F1}
F2{F2}
F3{F3}
F4{F4}
F5{F5}
F6{F6}
F7{F7}
F8{F8}
F9{F9}
F10{F10}
F11{F11}
F12{F12}
F13{F13}
F14{F14}
F15{F15}
F16{F16}
Keypad add{ADD}
Keypad subtract{SUBTRACT}
Keypad multiply{MULTIPLY}
Keypad divide{DIVIDE}
KeyCode
SHIFT+
CTRL^
ALT%
Daha fazla bilgi için kaynak: SendKeys.Send(String) Method (System.Windows.Forms)
Ayrıca tam emin değilim ama sanırım ıronpython ile Python ve .Net kütüphanelerini çapraz kullanabiliyordunuz. İlla pyautogui istiyorsanız ona bakabilirsiniz.

Tuş okuma değil göndermeyi istemiş.

Halihazırda attıgım globalhookta hepsi mevcut dostum okuma/gönderme. attığım siteyi incelersen görebilirsin. Benim ıf'li verdiğim örnek sadece okuma. Arkadaş verdiğim örnekten ilermek zorunda yoksa basılan tuşu başka bir uygulamaya odaklıyken okuyamaz ve bu durumdada gönderemez.
Düzenlenme: Konu sahibi herhangi bir aktivasyonda Shift ve Space'in basılmasını istememiş ben yanlış anlamışım. Direkt olarak hiçbir koşul sağlamadan gönderilmesini istemiş. SendKeys.Send();
Bu durumda kullanılabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı