En güncel sürümü indirin eğer sisteminiz destekliyorsa sorunsuz kullanırsınız. Desteklemiyorsa desteklediği sürümü deneyip indirin.Microsoft Store da bunlar mevcut. Hangisini indirmeliyim ve neden hepsi aynı mıdır?Eki Görüntüle 1362598
En güncel sürümü indirin eğer sisteminiz destekliyorsa sorunsuz kullanırsınız. Desteklemiyorsa desteklediği sürümü deneyip indirin.
Farklılık olur mu olmaz mı bilmem ama hepsiyle hemen hemen aynı şeyi yapabiliyorsunuz çokta bir şey değişmez diye düşünüyorum şahsen zamanında devlet okulunda python'u hep eski sürümleriyle kullanıyordum (sistem desteklemediği için) ve hiçte birşeyde sorun çıkardığını görmedim.Bir farklılık olmaz diyorsunuz yani?
Neden?
Microsoft Store de 11 sürümü var tavsiye etmez misiniz?En son stabil sürümü indirin, şu anda 3.10. Microsoft Store yerine Welcome to Python.org orijinal adresi de tercih edebilirsiniz.
Alpha sürüm diyor. Sıkıntı çıkarabilir.Microsoft Store de 11 sürümü var tavsiye etmez misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.