Q klavyede 10 parmak yazmak

İlk olarak parmaklarını belirli tuşlara ataman gerekiyor. (atamak saçma oldu ama başka kelime bulamadım :D) Hani işaret şunları, yüzük şunları bassın diye filan. Ben mesela yapmadım kimse de yapmam gerektiğini söylemedi, yüzük parmakları işlevsiz yazarken bende.
Sonra alıştırma olarak Word sayfası açıp bakmadan yazmaya çalış. Zamanla hangi tuş nerede alışırsın. Bakmana gerek kalmaz. Sonra da hızlanırsın. Gitar çalmak gibi biraz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
2 Yılda bakmadan 10 parmak yazmayı öğrendim. Bunun kursuna gitmek yerine;

Oyun oynamak.
Boş zamanında metin belgesi oluşturup, bakmadan yazmaya çalış.
Parmaklarının klavyenin hangi yerinde kalmasını gerektiğini öğrenmeye çalış.
1 Yılda bakmadan, 10 parmak yazacağından eminim.
 
Arkadaşlar ben 7 yıldır kullanıyorum, bilgisayar topluyorum oynamadığım oyun yok ama şu 10 parmak işini yapamıyorum, bakmadan yazıyorum ama 10 parmağımı yazarken kullanamıyorum, ama yine de çok hızlı yazıyorum.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı