Q10 neden öneriliyor?

@T21 teşekkürler 😆

@FurkannC Q10 600-650TL bütçeye kadar 1 rakibi dışında rakipsiz sayılır çünkü. Ayrıca bass bu kulaklıkta çok iyi fiyatına göre. BassUp aç keyfine bak. Bana burada JBL'in onun fiyat denginde bir tane gösteremeyceğini garanti ediyorum. Forumda birçok kişi benim sayemde Q10 önermeye başladı. Tüm sorularını sorabilirsin. Tüm çevreme Q10 alrdırdım, forumda en az 20-30 kişiyede aldırdım. Sorun yaşayan 2.nci kişisiniz sanırsam. Bana gelen forumdaki şikayetler çoğunluktan dip sesten gelmekte. En az 3 tane Q10 denedim dip ses sorunu dışında hepsi taş gibiydi. Ayrıca dip ses piyasadaki kulaklıkların tahmini olarak %50'sinde rahat var.

@FurkannC kulak doktoruna gidip kulak içini temizletir misiniz? Aynı şey başıma geldi.
@kino bu ciddi miydi? 😆

@Mansion, dip ses ile ilgili hiçbir şey yazmadım.
@FurkannC kulak doktoruna gidip kulak içini temizletir misiniz? Aynı şey başıma geldi.
Bu mesajınızı da hakaret olarak değerlendiriyorum.
Hiçbir kulaklıkta sorun yaşamazken, bu kulaklığı beğenmememin bununla ne alakası var?
Aldırdığınız kişiler Q10'dan başka hangi kulaklıkları denedi?

Konuyu açtığımdan beri sadece bir tane düzgün mesaj geldi. Diğer mesajlar bile alınmaması için bir sebep.

@Mansion, dip ses ile ilgili hiçbir şey yazmadım.

Bu mesajınızı da hakaret olarak değerlendiriyorum.
Hiçbir kulaklıkta sorun yaşamazken, bu kulaklığı beğenmememin bununla ne alakası var?
Aldırdığınız kişiler Q10'dan başka hangi kulaklıkları denedi?

Konuyu açtığımdan beri sadece bir tane düzgün mesaj geldi. Diğer mesajlar bile alınmaması için bir sebep.

Hakaret mi? 😪 Hocam öneride bulundum size. Aynı şey başıma geldiğinden önerdim. Dip ses konusu şikayetlerin biŕçoğu o yonde o yüzden oyle dedim. JBL 500BT denedi. Başkada vardı ama ben bilmiyorum.

Evet. 2 sayfa baktım hatta Trendyol'a Q10 yazdım hiç kulaklık çıkmadı.

Teşekkürler.

İlginç. En çok satılan kulak üstü kulaklıklardan TR'de.

İlginç. En çok satılan kulak üstü kulaklık TR'de.

Logitech Z906 ses sistemi kullanıyorum 10 sene civarı, kulaklıklarla uzaktan yakından alakam yok. Telefonda için de Sennheiser CX 200 var iş görüyor yıllardır.

@FurkannC senin durumuna gelirsek herkes her cihazdan memnun olmaz. Audiophile olanlar dışında normal kullanıcılar arasında bile yaygındır. Aldığın cihazda eğer bir bozukluk ve üretim hatası yoksa sana hitap etmiyor demektir. Bunu direkt üreticiye söylesen bence daha çok yardımcı olabilirler, iade alıp farklı bir modellerini sana gönderebilirler.

@kino kesinlikle. Anker müşteri memnuniyetindede gayet iyidir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı