Q6600 Overclock yapmak

bedozk65

Hectopat
Yer
arkanda
Daha fazla  
Meslek
boş işler müdürü
Selamlar, elimde şu model bir işlemci var. Bu işlemcinin overclock sınırı nedir? Ve burada dikkat etmem gereken hususlar nedir? Voltaj
vermek vs. nedir anlamadığımdan dolayı diyorum. Şimdiden teşekkürler. (Yeni işlemci almak yerine 60-70 TL bandında bir soğutucu alacağım)

Sistemim:
Q6600 işlemci.
GTX560 Ti ekran kartı.
6 GB 1333 MHz RAM.
Foxconn G41mxe anakart.
500W PSU.

size tavsiyem mümkünse faxcoon anakartta yapmayın tanıdıklarımın çoğunun faxcoon anakartı overclook yapmadığı halde yandı

bunun sınırından ya da nasıl yapılacağından söz edemeyiz çünkü sizinle raminden analartına her şeyi birebir aynı olan bir sistemde bile işlemciler oc sonrası farklı hızlara çıkabiliyor bunu siz deneyip öğrenebilirsiniz size şöyle bir örnek vereyim ben core 2 duo e8400 ile 3978 mhz hıza ulaştım ancak bu işlemciyle 3600 mhzyi geçemeyenler de var 4.2 ghzye çıkanlar da ama önceki yorumda da belirtildiği üzere foxconn hiç de tavsiye edilen bir anakart değil illa yapmak istiyorum diyorsanız da sınırları zorlamayı bırakın az bi overclock yapmanızı öneririm.

anladım hocam peki ddr3 bir ankart varmıdır bana uygun ve sağlam

anladım hocam peki ddr3 bir ankart varmıdır bana uygun ve sağlam
anakart çokda senin ne istediğin önemli anakart alınırken dikkat edilmesi gerekenleri revizyon farklarını vesaire güzelce açıklayan technopat da dahil kanallar var onlara bir göz at derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…