Q6600 sistem düşük performans

armagankivanc

Decapat
Merhabalar.Test videolarına baktığımda benimle aynı sisteme sahip kişiler 2-3 kat daha fazla FPS alıyor. Bunun sorunu nedir acaba? Driver'lar güncel.
Windows 10 64 Bit
  • Intel Core 2 Quad Q6600 2.40 GHz 8 M Cache
  • 3,00 GB DDR2 RAM (400-400 = 800 MHz)
  • Nvidia GeForce 1 GB 256 bit ekran kartı
  • ASUS P5KPL-AM SE Anakart
  • SSD YOK
  • Yerel disk C'de 60 GB boş alan var toplamı 170 GB
Adam rahat GTA 5 oynuyor. Ben Rahat LOL oynayamıyorum:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rahat oyniyamıyor, en düşük ayarlarda 720p'de 25-30 FPS arası alıyor. Oynanabilir bir seviye ama güzel değil. RAM'iniz düşük kalıyor en azından 4 olmalı malesef 1 GB çok şey farkettiriyor. Ve ekran kartının modelini belirtmemişsiniz.

Bu tip parçalar zamanla yıpranıp eski performansını yitirebilir aynı performansı almayabilirsiniz. Buradan direk diyebileceğimiz bir şey yok.

Rahat oyniyamıyor, en düşük ayarlarda 720p'de 25-30 FPS arası alıyor. Oynanabilir bir seviye ama güzel değil. RAM'iniz düşük kalıyor en azından 4 olmalı malesef 1 GB çok şey farkettiriyor. Ve ekran kartının modelini belirtmemişsiniz.

Bu tip parçalar zamanla yıpranıp eski performansını yitirebilir aynı performansı almayabilirsiniz. Buradan direk diyebileceğimiz bir şey yok.

Merhabalar.Ekran kartım Nvidia Geforce GTS250 1 GB - 256 Bit Ekran Kartı.Bellek paylaşımıyla beraber 2500 MB kadar oluyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı