Q6600 Sistem için Hangi Linux Kurulmalı?

Oyun oynamayacağım sadece arada internette gezineceğim.

Bu şekilde kullanacaksanız, Linux'ta daha rahat edersiniz ve güvenli bir kullanım sağlarsınız. Linux Mint Cinnamon'u deneyin, 4 GB. RAM ile sıkıntı olmaz.

Öğrenilebilir, hem ben öneride bulundum ve yanlış bir şey söylediğimi sanmıyorum. Kali normal olarak da kullanılabilir arkadaş internette gezinmek için demiş.
Ayni isi daha duzgun, az kaynak tuketen ve stabil yontemler varken, neden sebepsizce unstable dagitim kullansin ki? Yani kaynak tuketimi de az degil.

Kulagini neden ters yonden kasisin ki?

Normal birisi kullanir, ama cok fazla hata alir ve dagitimdan sogur. Onerinin eksi yonlerini soyluyorum, inatla kullanir diyorsun. O zaman arkadas Arch kursun? Nasil fikir? Onunla da internette gezinebilir?

Mümkünse Linux içerisinde olan kişilerin önerilerini dinle dostum. Yeni ve standart bir kullanıcı için Kali öneriyor, Arch önersen daha az garipserim. Ben bunca yıldır Linux içerisindeyim Kali kullanmadım. Arkadaşlarında dediği gibi XFCE masaüstüne sahip dağıtımlar veya Elementary OS kullanabilirsin, kullanıcıya kolaylık sağlar bu dağıtımlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı