Q6600 Sistemde EVGA GTX 750 Ti vs Powercolor R9 270X Seçimi

Güç kaynagınız yeterli ise R9 270X tercih etmelisiniz hocam. İşlemciniz sınırda olan bir işlemci. 40FPS nin üzerinde neredeyse bütün oyunları oynarsınız oynatmasınada işlemci yüzünden yarı yarıya FPS kaybınız olacaktır. Fakat 60HZ monitör kullanan bir kullanıcı dikey eşitleme açık olarak kullandıgı için FPS niz 60FPS de sabit kalacaktır. 144HZ bir monitör kullanmış olsa idiniz işlemciniz gerçekten yarı yolda bırakırdı.
MSI'ın sitesinden baktığımda sistemimin harcadığı güç (R9 270x dahil) 300W bir tdp değeri gösteriyor yani yeterli seviyede. Monitörüm 60Hz olduğu için dediğiniz gibi işlemci yeterli olacaktır diye ümit ediyorum :D
Zaten ilerde işlemci - anakart yükseltmesi yapacağım
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı