Q6600 ve R7 240 sisteme Windows 10 kurmalı mıyım?

RuggeD

Centipat
Arkadaşlar bilgisayarımın özellikleri:
  • Anakart: Gigabyte G41MT S2
  • Işlemci: Intel Core 2 Quad Q6600
  • Ekran kartı: AMD Radeon R7 240
  • RAM: 4 GB Kingston HyperX 1600
RAM anakart yüzünden 1333 düşüyor, ek bir bilgi. Sizce hangi işletim sistemini kurmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Anakart: Gigabyte G41mt S2.
  • Işlemci: Intel Core 2 Quad Q6600.
  • Ekran kartı: AMD Radeon R7 240.
  • RAM: 4 GB Kingston HyperX 1600.
RAM anakart yüzünden 1333 düşüyor, ek bir bilgi. Sizce hangi işletim sistemini kurmalıyım?

Win 10 kurmak daha mantıklı.

• Anakart: Gigabyte G41MT S2
  • Işlemci: Intel Core 2 Quad Q6600
  • Ekran kartı: AMD Radeon R7 240
  • RAM: 4 GB Kingston HyperX 1600
SSD'in yoksa gıcık ediyor diye biliyorum.

Windows 7 demek durumundayım. Q8200 ve GT 1030 kullanıcısıyım, Windows 10 aşırı tilt ediyor bir noktadan sonra. Disk %100 ve İşlemci Kullanımı sorunları nedeniyle bir hafta dahi dayanamadan Windows 7'ye geri döndüm. (W10 Home x64 kullanıcısıydım.)

Bence Windows 7'de kal hocam. İşlemcin zamanın güçlü işlemcisi ama RAM ve ekran kartı vasat 7'de kalmak en iyisi daha stabil çalışır arkadaşlara katılıyorum. SSD yoksa ızdırap çekersin.

Son düzenleme:
SSD ve RAM takviyesi yaparsan Windows 10 yoksa Windows 8.1 kullan. Windows 7 kullanma.

Zaten halihazırda Windows 8 kullanıyorum. Fakat şöyle bir sorun oluşuyor YouTube falan geniş ekrana bastığımda biraz donuyor işte geniş ekrandan çıkarken donuyor. Aslında Windows 7 kuracağım ama işte LOL oynuyorum başkan oyunu kur falan uzun sürer diye doğru olanı bulup onu kurayım diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı