peki,q9550 ile darboğaz yapar mı ?Yapar ancak oynadığınız oyunun türüne ve ekran çözünürlüğüne bağlı olarak oranı değişir. Bazı oyunlar da rahatsız etmezken bazıların da çok rahatsız edebilir.
Kullanmış olduğunuz ekran kartı günümüz GTX 980 ve GTX 1060 ' ın performansının aynısıdır. Sizin bu kartı rahat bir şekilde kullanabilmeniz için önce anakartınızı belirtin ve i7 işlemci kullanmak zorundasınız. Anakart modeline bir bakalım belirtin. Belirtmiş olduğunuz her iki işlemci lga775 anakart ihtiyacı duyuyor. Siz lga 1155 veya lga 1156 anakart bulup ona en az i7 1.inci nesil işlemci alacaksınız ve anakart 16 GB max bellek desteği olması lazım.peki,q9550 ile darboğaz yapar mı ?
İnceledim malesef bu anakarta bu ekran kartı fazla.Anakart modeli şu asus p5b.
şuan elimde r7 250 ekran kartı var. Çok ucuza gtx 690 buldum arkadaşımdan yükseltmek için.Çok ağır oyun oynamayacaksanız r7 240 işinizi görür ve darboğaz yapmaz.
Sanırım r7 250 size yetmiyor.şuan elimde r7 250 ekran kartı var. Çok ucuza gtx 690 buldum arkadaşımdan yükseltmek için.
aynen öyle 1500tl bütçem var 400tl gtx690 300 tl yede 750w psu buldum.Sanırım r7 250 size yetmiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.