Q8200 Bilgisayar temizlik sonrası ekrana görüntü gelmemesi

Bünyamin Sezer

Kilopat
Katılım
26 Şubat 2015
Mesajlar
122
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bilgisayarı komprosör ile temizledim, sonra tüm bağlantıları yaptım fakat ekrana görüntü gelmedi ve bilgisayar kendi kendine kapanıp açılmaya başladı.
BİOS pilini, RAM'leri, ekran kartını ve işlemciyi söküp taktım ekrana görüntü geldi ve Warning: ESS is turned off gibi birşeyler yazdı. Sonra BİOS'a girdim ve CPU sıcaklık limit ayarını değiştirdim ve kaydedip çıktım. Sonra tekrar ekrana görüntü gelmedi ama resetleme sorunu yoktu ve sürekli ses çıkarmaya başladı.

Bu sorunlar neden kaynaklanıyor olabilir?


Sistem Özelliklerim:
Anakart: Gigabyte GA-P31-ES3G
İşlemci: İntel Core2 Quad CPU Q8200 2.3GHz
Bellek: Kingston 2x2 400 Mhz DDR2 Bellekler
PSU: Xigmatek 500W

RAM'leri çıkarıp taktım ekrana görüntü geldi ve BİOS'dan "USB Keyboard Support" ayarını etkinleştirdim. "WARNING: EES is turned off. Please EES application to turn it on again." kısmı gelince herhangi bir tuşa bastım ve masaüstüne ulaştım.
Sorunu bu şekilde çözdüm.
Bir de konu başlığını "[Çözüldü] WARNING: EES is turned off. Please EES application to turn it on again. hatası" olarak değiştirebilirseniz çok iyi olur.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı