Q8200 sistemde ekran görüntüsü bozuluyor

bekocangs56

Megapat
Daha fazla  
Bilgisayarı açtıkdan 40 dakika sonra, oyun oynarken ya da internette dolaşırken ekran, resimde görmüş olduğunuz gibi oluyor ve ses falan hiçbir şey duymuyorum. Bilgisayarı tekrar kapatıp açmam gerekiyor. Ben ekran kartından şüpheleniyorum ama sorunu bilen varsa yazarsa sevinirim.
Siyah monitör de gözüken yukarıdan aşağı çizgiler, diğer fotoğraflarda da mevcut.
Sistem:
Intel Core 2 Quad Q8200 2.33 GHz.
4 GB RAM.
R7 370.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorunun tıpkısının aynısını yaşıyordum, Ekran kartınızın ömrü dolmuş hocam, geçmiş olsun.

GPU'ya da VRAM hakkın rahmetine kavuşmuş gibi gözüküyor, kavuşmadıysa güç kaynağının stabil ve doğru şekilde verimli çalıştığından emin olun, dalgalanma ve etkilenme olmadığından emin olun.

Aynı sorunun tıpkısının aynısını yaşıyordum, ekran kartınızın ömrü dolmuş hocam, geçmiş olsun.

Şu an Sea of Thieves deyim performans da falanda bir sorun göremedim.

Şu an Sea of Thieves deyim performans da falanda bir sorun göremedim.

Güç kaynağında bir sorun olmadığından emin miyiz? Çünkü bu sorun yazılımsal bir sorun değil, yazılımsal olsa PC kendini resetlerdi ya da kitlenirdi böyle bir durumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…