Q8200 sistemde ekran görüntüsü bozuluyor

bekocangs56

Megapat
Daha fazla  
Bilgisayarı açtıkdan 40 dakika sonra, oyun oynarken ya da internette dolaşırken ekran, resimde görmüş olduğunuz gibi oluyor ve ses falan hiçbir şey duymuyorum. Bilgisayarı tekrar kapatıp açmam gerekiyor. Ben ekran kartından şüpheleniyorum ama sorunu bilen varsa yazarsa sevinirim.
Siyah monitör de gözüken yukarıdan aşağı çizgiler, diğer fotoğraflarda da mevcut.
Sistem:
Intel Core 2 Quad Q8200 2.33 GHz.
4 GB RAM.
R7 370.

sorun3.jpeg

sorun2.jpeg

sorun1.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
GPU'ya da VRAM hakkın rahmetine kavuşmuş gibi gözüküyor, kavuşmadıysa güç kaynağının stabil ve doğru şekilde verimli çalıştığından emin olun, dalgalanma ve etkilenme olmadığından emin olun.

Aynı sorunun tıpkısının aynısını yaşıyordum, ekran kartınızın ömrü dolmuş hocam, geçmiş olsun.

GPU'ya da VRAM hakkın rahmetine kavuşmuş gibi gözüküyor, kavuşmadıysa güç kaynağının stabil ve doğru şekilde verimli çalıştığından emin olun, dalgalanma ve etkilenme olmadığından emin olun.

Şu an Sea of Thieves deyim performans da falanda bir sorun göremedim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı