Q8200 sisteme işlemci tavsiyesi

egemen41

Decapat
Özelikklerini aşağıya attığım sistemim var. İşlemcisi zayıf gibi geliyor bana. CS GO, PUBG ve GTA V tarzı oyunlar oynuyorum. Güncel FPS oranlarım; PUBG artık oynanmıyor 25 FPS falan, CS:GO 50-60 arası gidip geliyor. GTA V 30 FPS en düşük ayarlarda bu FPS değerlerini alıyorum. Çok muazzam bir şey olmasına gerek yok. Beni ufak ufak idare etsin takılmadan oynayayım yeter. Sizden ricam çok bütçeli olmayan güzel bir işlemci önerebilir misiniz? Resimler de mevcuttur. Teşekkürler iyi forumlar.

Anakart: Gigabyte G31M-S2L
İşlemci: İntel Core (TM)2 Quad CPU Q8200 @ 2.33GHz 2.33Ghz (4CPUs)
Bellek: 4096 MB RAM DDR2
Ekran Kartı: AMD Radeon R7 200 Series 4GB DDR5

ANAKART.png
Ekran K.png
İşlemci.png

Yok mu beyler bir el atacak
X5460 işlemci uyar mı arkadaşlar sisteme. Uyarsa daha iyi mi şuanki işlemci den daha yüksek ve iyi değerler alabilirsem onu takayım ikinci el temiz buldum 75 liraya

Son düzenleme:
Dostum X5*** serisi hemen hemen Quad işlemcilerle aynı performansı verecektir. Elinde bulunan işlemci gerçekten zamanın hatrı sayılır işlemcilerinden fakat artık anakart ile beraber değişim istediğini belirtmiş sana tavsiyem en kötü 1155 yada 1150 pin üzerine anakart değişikliği yapıp sistemi revize etmen , bu işlemci üzerine istediğin işlemciyi değiştir bu anakart üzerinde ortalama aynı performansı alacağına eminim.

Selamlar kullanmakta olduğun işlemcinin soketi "LGA 775" ve bu soketle beraber kullanabileceğin en performanslı işlemci "Intel Core 2 Quad Q9650" bu işlemciyi piyasada bulabilirsen(çok düşük bir ihtimal) gözle görülür bir performans farkı yaşarsın.

Benim önerim "Black Friday" fırsatlarını değerlendir kendine yeni bir sistem topla.

X5460 soket yapısı sisteminle uyumlu mu dilersen tekrar kontrol et ben emin olamadım.
Intel® Xeon® Processor X5460 (12M Cache, 3.16 GHz, 1333 MHz FSB) Ürün Teknik Özellikleri

Önerileriniz için çok teşekkür ederim. Q9650 işlemci buldum fakat 290 ₺fiyat çekiyorlar. N11 üzerinde bir bilişimci satıyor. Uygunsa alıp onunla revize edeyim diyorum

Arkadaşlar merhaba. Sizden sistem tavsiyesi istemiştim. Herkese teşekkürler öncelikle. Şimdi şöyle bir durum oluştu. Ben anakart ve işlemci almaya karar verdim sıfır. Oynadığım oyunları yazmıştım cs go pubg lol VS. Butcem 650 700 arası bana lutfen ekran kartıma ve diğer bileşenlere uyabilecek güzel bi anakart ve işlemci önerebilir misiniz. Herkese çok teşekkür ediyorum

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı