100 liranın üstü zor benim için. 9600GT'ye 12v kanalından 180w yetiyor mu?2. el bulunamaz değil yani, bence 120 TL civarında bulabilir.
100 liranın üstü zor benim için. 9600GT'ye 12v kanalından 180w yetiyor mu?2. el bulunamaz değil yani, bence 120 TL civarında bulabilir.
Bana yeter gibi geliyor, zaten ben çok yüklü oyunlar oynamıyorum. Tek korktuğum eski bir kart olduğu için sürekli 55w mı çekecek? Yoksa yük altında mı 55w çekecek55 W harcıyor kart. Bence yeter gibi.
Yük altında 55 W çeker. Boşta o kadar çekmez.Bana yeter gibi geliyor, zaten ben çok yüklü oyunlar oynamıyorum. Tek korktuğum eski bir kart olduğu için sürekli 55w mı çekecek? Yoksa yük altında mı 55w çekecek
Dönüştürücü olabilir. Molex çıkışı var mı ? Varsa Molex to 6 pin gibi birşey alınabilir.Ekran kartı 6 pin güç girişi istiyor. Güç kaynağında 6 pin giriş yok. Ne yapacağım?
2 tane molex var. Öyle yaparsam da fanlar devre dışı. Çıkışlar aşağıda.Dönüştürücü olabilir. Molex çıkışı var mı ? Varsa Molex to 6 pin gibi birşey alınabilir.
Oturduğum yerde bit pazarı yok. Satan kişiyi çok iyi tanıyorum, ikinci el ürüne garanti veriyor. Paramla rezil olmak yerine tanıdığım iyi birinden alırım.O ekran kartlarını 20 TL'ye bit pazarlarında bulabilirsiniz. Şanslıysanız 6970 gibi güzel kartlar bile bulabilirsiniz fakat PSU yetmez.
Bunu alsam bu işimi görür mü? Yanma vb. şeyler olur mu?Dönüştürücü olabilir. Molex çıkışı var mı ? Varsa Molex to 6 pin gibi birşey alınabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.