Q8300 GT 220 sistem için yükseltme gerekli mi?

muhammetsc

Decapat
Yaklaşık 2 yıldır (abartısız) evdeki dinozor PC ile uğraşıyorum yaklaşık 1 yıl boyunca elimi nereye atsam bozuluyordu bu yıl neyse ki fazla sorun çıkarmadığı için sırasıyla RAM, CPU ve son olarak GPU değiştirdim.

Demin ETS 2 oynamaya çalışıyordum ama çok fazla takılma vardı en son yükü teslim edip bilgisayarı kapatmaya çalıştım ama kapatılıyor yazısında dondu kaldı bende PSU'nun şalterini kapattım.

Şu an durup biraz düşününce keşke bu kadar para harcamasaydım diyorum...

Sizce daha fazla para harcamaya değer mi?

Anakart: Gigabyte G41-combo rev 2.0
İşlemci: Q8300.
Ekran kartı: GT 220 1GB Sonic Edition.
Depolama: Samsung HDD 320 GB.
RAM: 1 adet 4 GB CL11 1600MHz Kingston.

Bütçem yok her ay elime ne geçerse bir şekilde yeni parça alıyorum önümüzdeki 2 hafta sonra bir adet daha 4 GB RAM almayı düşünüyorum.

Hocam bilemiyorum, sistem parçaları çok eski, belki bütçe belirtseydiniz öneri yapabilirdim ama para biriktirmenin de mantıklı olmadığı bir dönemdeyiz. Başka seçenek yok gibi

Hocam bilemiyorum, sistem parçaları çok eski, belki bütçe belirtseydiniz öneri yapabilirdim ama para biriktirmenin de mantıklı olmadığı bir dönemdeyiz. Başka seçenek yok gibi.

Yok hocam benim demek istediğim daha fazla uğraşayim mi? Yoksa öylece bırakayim mı? Çünkü parçalar eski kendi kendime sürekli sorguluyorum "değer mi değmezmi" diye.

Yok hocam benim demek istediğim daha fazla uğraşayim mi? Yoksa öylece bırakayim mı? Çünkü parçalar eski kendi kendime sürekli sorguluyorum "değer mi değmezmi" diye.
Hocam dediğiniz gibi parçalar eski, 4gb ram günlük kullanımda iş yapar belki vb. ancak çok bir şey bekleyemezsiniz. Böyle bir durumda arkadaşım vardı, komple anakart yenileyip apu dizmişti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı