Q8300 ve ASUS R9 285 Sorunu

48981

Kilopat
Merhabalar ASUS R9 285 kartını indirimden aldım ve mevcut bilgisayarıma taktım. Bunun yanında bazı sorunlarla karşılaştım.Öncelikle işlemcim İntel Core2 Quad Q8300 şuanlık bu işlemci ile bu ekran kartını kullanıyorum. Ekran kartını CS:GO ile test ederken en düşük ayarlarda fpsnin 120 lerde gezdiğini ara sıra 170 lere çıktığını gördüm. Bu kart için bu değerler bana zayıf geldi kartta sıkıntı olmasından endişeleniyorum yoksa işlemciyle alakalı bir sıkıntı mı var?

2. olarak sormak istediğim bir soruda Aeroocool VS-9 550W güç kaynağına sahibim. Bu güç kaynağına bu ekran kartını takınca yeterli olup olmadığından emin olamadım zarar vermek istemiyorum yeni aldığım için pek bir endişeliyim nedense :)

3. olarak ekran kartını taktım ve bilgisayarı başlatınca birkaç kere mavi ekran yedim. Ekran kartını takarken sata portu bana engel olduğu için bunun yerini değiştirdim bununla alakalı bir mavi ekran olabilir mi?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı