Hocam sadece single player(hikaye) modu var diye biliyorum. Şuan Asylum'ı bitirdim Arkham City'e başladım yarın kontrol edip söylerim. Online olup olmadığını.@steelumut online modu varmı yoksa sadace singleplayer mi var
tamamdır hocam teşekkürler bu arada aslyum nasılHocam sadece single player(hikaye) modu var diye biliyorum. Şuan Asylum'ı bitirdim Arkham City'e başladım yarın kontrol edip söylerim. Online olup olmadığını.
Hocam Asylum'ı oynamadınız mı? Arkham serisinin ilk oyuny o Asylum'ı oynayıp City'e geçin. Bu arada eski olmasına göre güzel.tamamdır hocam teşekkürler bu arada aslyum nasıl
böyle yapayım ozaman ikisinide alacağım 2 güne bahar indirimleri geliyormuş düşer inşaalah ikisi indirimeHocam Asylum'ı oynamadınız mı? Arkham serisinin ilk oyuny o Asylum'ı oynayıp City'e geçin. Bu arada eski olmasına göre güzel.
Hocam tek tek almayın.Batman: Arkham Collection'ı alın 15₺'ye düşüyor. Ayrıca son oyun olan Arkham Knight'ta var.böyle yapayım ozaman ikisinide alacağım 2 güne bahar indirimleri geliyormuş düşer inşaalah ikisi indirime
sistem kaldırır mı kiHocam tek tek almayın.Batman: Arkham Collection'ı alın 15₺'ye düşüyor. Ayrıca son oyun olan Arkham Knight'ta var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.