Şöyle bir bilgisayarım var biraz eski sistem şu.
4 GB RAM.
1GB ekran kartı.
MSI anakart.
1 TB ya da 200 GB hard disk.
Intel Core Quad Q8400 CPU.
Huntkey 250W Power Supply.
Ben ikinci el bir ekran kartı buldum 2 GB alırsam daha iyi oyunlar oynayabilir miyim?
Yoksa daha mı kötü yaparım ya da düşük bütçeyle ne yapabilirim?
Bu işlemcilerin hakkı bence R7 serisi bir ekran kartı ama RX550 de takılabilir. NVIDIA tarafında GTX 750 olabilir. GT730 ve aşağısı R7 240'a göre daha az performans veriyordu diye hatırlıyorum o yüzden alırken darboğaz konusunu araştırın derim. Anakart destekliyorsa 8 GB RAM'e çıkın birçok 2016 ve öncesi oyunu oynatır o şekilde.
Şöyle bir bilgisayarım var biraz eski sistem şu.
4 GB RAM.
1GB ekran kartı.
MSI anakart.
1 TB ya da 200 GB hard disk.
Intel Core Quad Q8400 CPU.
Huntkey 250W Power Supply.
Ben ikinci el bir ekran kartı buldum 2 GB alırsam daha iyi oyunlar oynayabilir miyim?
Yoksa daha mı kötü yaparım ya da düşük bütçeyle ne yapabilirim?
Bu işlemcilerin hakkı bence R7 serisi bir ekran kartı ama RX550 de takılabilir. NVIDIA tarafında GTX 750 olabilir. GT730 ve aşağısı R7 240'a göre daha az performans veriyordu diye hatırlıyorum o yüzden alırken darboğaz konusunu araştırın derim. Anakart destekliyorsa 8 GB RAM'e çıkın birçok 2016 ve öncesi oyunu oynatır o şekilde.
O fiyata bulunabilecek en iyi kart R7 240 olur kanaatimce. GT710 satıyorlar onlardan elinizden geldiğince uzak durun.
Ek olarak RX460 var ama o fiyata bulunur mu emin değilim.
O fiyata bulunabilecek en iyi kart R7 240 olur kanaatimce. GT710 satıyorlar onlardan elinizden geldiğince uzak durun.
Ek olarak RX460 var ama o fiyata bulunur mu emin değilim.