Q8400 - GT 210 sisteme GPU önerisi

Bütçe
500
GT 1030 öneririm. Şimdi muhtemelen darboğaz yapacaktır denebilir ama eski sistemlerde darboğaz yapmayacak kartları almak, ölü yatırım gibi bir şey. GT 1030 alırsanız hiç değilse biraz daha iyi bir sisteme geçtiğinizde idareten bir süre daha onu kullanabilirsiniz.

Bütçem 500 TL.

Bütçem 500 TL.
500 TL'ye GT 1030 bulunabilir mi emin değilim. Bulunursa da GDDR5 bellek kullanan versiyonunu bulmanız zor. DDR4 bellek kullanan GT 1030 ile GDDR5 bellek kullanan arasında performans farkı mevcut.

Her halükarda ikinci el bulabilirsiniz zaten kartları. 500TL'ye GT 1030 ben kendim gene satıyorum alacaksanız, Full sistem değiştirdiğim için elimden çıkarmak istiyorum kartları. İşimi görmüyor başkalarına faydası dokunsun.

Dostum bakar mısın?

500 liraya GT1030 satan arkadaştan alın hocam kartı, kesinlikle onu alın, testlerini isteyin GPU-Z ekran görüntüsü isteyin ve onu alın. Darboğaz yapacaktır evet ancak ondan daha iyisini de 500 liraya bulamazsınız.

Link yok, kutusuyla birlikte teslim edebilirim kart DDR4. satışa hiç çıkarmadım çünkü satacak platformla uğraşamadım.

Kusura bakmayın kısıtlamam vardı cevap veremedim rica etsem sahibinden de ilan oluşturup link atabilir misiniz?

Link yok, kutusuyla birlikte teslim edebilirim kart DDR4. satışa hiç çıkarmadım çünkü satacak platformla uğraşamadım.

Reis bir bakabilir misin?

@yasin koç classfiftyone

Kusura bakmayın kısıtlamam vardı cevap veremedim rica etsem sahibinden de ilan oluşturup link atabilir misiniz?

Reis bir bakabilir misin?

@yasin koç classfiftyone.

@classfiftyone

Son düzenleme:
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı