Q8400 Sisteme Uygun Anakart Önerisi

Güney Yılmaz

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Anakartımı değişmem gerekiyor. Sistem her ne kadar kötü olsa bile, benim ihtiyaçlarımı karşılıyor. Bu yüzden yeni pc toplamayı önermeyin. :kıkırda:100 liraya aşmayacak anakart önerirseniz mutlu olurum. Önereceğiniz anakartlar çok eski olacağından ötürü satışta olmayabilir. Bana bir model söylemeniz yeterli 2.el olarak bulmaya çalışacağım.

. 1111.png 2222.png 3333.png 4444.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam dostum.

Gigabyte G41MT-S2P model Anakart kullanıyorum öncesinde Foxconn G41MXE kullanıyordum.
DDR3 Ram desteği olan G41 çipsetli bir Anakart almanda fayda var.
Ben 1 sene önce 100 TL ye almıştım diye hatırlıyorum.
İyi forumlar...

Selam dostum.

Gigabyte G41MT-S2P model Anakart kullanıyorum öncesinde Foxconn G41MXE kullanıyordum.
DDR3 Ram desteği olan G41 çipsetli bir Anakart almanda fayda var.
Ben 1 sene önce 100 TL ye almıştım diye hatırlıyorum.
İyi forumlar...
Merhabalar. Gigabyte G41MT-S2P bu modelin satışı sona ermiş. Letgo'dan baktım orada da yok. Daha önce Vatan'da satılmış 260 liraya, şu an ise stokta yok. Satışta olup bu sisteme uygun bir anakart bulunabilir mi?

Vatan'da stoktan düşeli yıllar oldu oraya bakma.
Ben de letgodan bulmuştum farklı sitelere bakarsan denk gelebilir ama 100 TL den fazla vermemeni öneririm çünkü Ram 8 GB olsun diyeceksin ondan sonra da bu Anakarta gidecek iyi bir GPU arayacaksın ve GT 1030 alacaksın...
2x2GB Q8400 GT 1030 120 GB SSD 1 TB HDD şeklinde benim sistemim..

Usta benim şu anki anakartın aynısını bulabildim. Sadece 1 adet kalmış o da N11'de.
Link: Ecs G31t-m7 Quadcore İşlemci Ddr2 Ram Destekli Anakart - n11.com
Ne kadar güvenilir orası meçhul. Sonuç olarak 10 yıllık bir anakart ve tek bir adet kalmış. Kim bilir belki hasarlıdır? O yönden tereddütteyim. Sizce alsam mı bunu? Daha iyisini bulma imkanım var mı? Varsa bile hangi modellere bakmalıyım hiçbir fikrim yok.
Hocam ben bu anakarti aldım zaten. 70 liraya bence eklediğim satıcıdan alın. 2 ay içinde bir şey olursa paranı geri veriyor yada başka anakart veriyor. HD 4870 aldım 3 ay sonra bozuldu, gönderdim para iadesi mı yapalım yoksa başka ekran karti mı vereyim dedi. Ben olsam o satıcıdan alırdım. Tanıdığım biri de değil çok fazla. Tanıdığım biri olsa övmem zaten.

Hocam ben bu anakarti aldım zaten. 70 liraya bence eklediğim satıcıdan alın. 2 ay içinde bir şey olursa paranı geri veriyor yada başka anakart veriyor. HD 4870 aldım 3 ay sonra bozuldu, gönderdim para iadesi mı yapalım yoksa başka ekran karti mı vereyim dedi. Ben olsam o satıcıdan alırdım. Tanıdığım biri de değil çok fazla. Tanıdığım biri olsa övmem zaten.
Kargo ücreti ödüyor muyuz peki?
Bir de paylaştığım linklerdeki anakartlara bakar mısın? Ben hiç anlamıyorum da hangisinin teknik açıdan daha üstün olduğunu filan. Görüşünü merak ettim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı