Anakartımı öğrenebilme yolum nedir acaba?Anakartınız nedir ?
Aslında buraya konu açmadan testleri izleseniz fena olmaz. 30FPS civarında oynanır ama fazlasını beklemeyin.
İşlemciyle alakalı bir darboğaz olmaz ama RAM 4GB olduğu için anlık drop yersin.Sağolun tamamen aynı olmadığı için güvenemiyorum.
bu anlık droplar 20 fps tarzı mı olur?İşlemciyle alakalı bir darboğaz olmaz ama RAM 4GB olduğu için anlık drop yersin.
Çok sağolun yanıtlarınız için oyunu yüklemeye karar verdim, anlık droplar olsa da yapacak birşey yok en düşük ayarlarda denerim olmadı silerim.İşlemciyle alakalı bir darboğaz olmaz ama RAM 4GB olduğu için anlık drop yersin.
Teşekkür ederim, iyi geceler.Onu tam olarak söyleyemem ama izlediğim testlere göre ciddi bir drop sorunu olmayacaktır. Oyun zaten kaç defa bedava oldu. İndirip denemeniz en iyisi olacaktır.
Anakartımı öğrenebilme yolum nedir acaba?
Sağolun tamamen aynı olmadığı için güvenemiyorum.
Onu tam olarak söyleyemem ama izlediğim testlere göre ciddi bir drop sorunu olmayacaktır. Oyun zaten kaç defa bedava oldu. İndirip denemeniz en iyisi olacaktır.
For Honor, Epic Games tarafından yaklaşık 1 ay önce ücretsiz olarak dağıtıldı. Standart sürümdü sanırsam. Kütüphanesine ekleyen kalıcı sahip oluyordu ben de yapmıştım.Benimde işlemcim Core 2Quad Q9400 serisinden, o yüzden sordum.
Nerede bedava kardeşim ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.