ogingsan Picopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 447 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar, soru net. Q9400 işlemcim var. Isınma sorunu olan bir işlemci diyor arkadaşlar. Alttaki fotoğraftaki şeyler normal mi?
Arkadaşlar, soru net. Q9400 işlemcim var. Isınma sorunu olan bir işlemci diyor arkadaşlar. Alttaki fotoğraftaki şeyler normal mi?
Sinan Kayacı Hectopat Katılım 24 Mart 2019 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #2 Yük altında en fazla kaç oluyor? Artı 0 Eksi
R ramazandeveli Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Aralık 2014 Mesajlar 1.957 Çözümler 11 Yer Ankara, Batıkent. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek pc 10 Şubat 2021 #3 Şu an için her şey yolunda. Birde yükteyken görelim. Artı 0 Eksi
KS KS ogingsan Picopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 447 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #4 Sinan Kayacı dedi: Yük altında en fazla kaç oluyor? Genişletmek için tıkla... ramazandeveli dedi: Şu an için her şey yolunda. Bir de yükteyken görelim. Genişletmek için tıkla... Yüke nasıl bindirebilirim? Artı 0 Eksi
Sinan Kayacı dedi: Yük altında en fazla kaç oluyor? Genişletmek için tıkla... ramazandeveli dedi: Şu an için her şey yolunda. Bir de yükteyken görelim. Genişletmek için tıkla... Yüke nasıl bindirebilirim?
B Blap Centipat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 400 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #5 Önemli olan yük altındaki sıcaklıkları. Şuan için normal gibi görünüyor. Bize yük altında hangi sıcaklıklara kadar çıktığını gösteren bir fotoğraf atabilir misiniz? Artı 0 Eksi
Önemli olan yük altındaki sıcaklıkları. Şuan için normal gibi görünüyor. Bize yük altında hangi sıcaklıklara kadar çıktığını gösteren bir fotoğraf atabilir misiniz?
liveforspeed Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2016 Mesajlar 8.063 Makaleler 1 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #6 ogingsan dedi: Yüke nasıl bindirebilirim? Genişletmek için tıkla... Aida64 olur, oyun olur, disk temizleme bile fikir verir. Artı 0 Eksi
ogingsan dedi: Yüke nasıl bindirebilirim? Genişletmek için tıkla... Aida64 olur, oyun olur, disk temizleme bile fikir verir.
B Blap Centipat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 400 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #7 ogingsan dedi: Yüke nasıl bindirebilirim? Genişletmek için tıkla... Uygulamaları vs. var. Artı 0 Eksi
KS KS ogingsan Picopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 447 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #8 Blap dedi: Uygulamaları vs. var. Genişletmek için tıkla... Bir tane söyleyin. Artı 0 Eksi
B Blap Centipat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 400 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #9 Aida64, Prime 95 @liveforspeed hocamın da dediği gibi oyun da olur. Artı 0 Eksi
KS KS ogingsan Picopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 447 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #10 Chrome'de 6 sekme açıkken ve altta spider-man 3+17 GB'lik bir klasör kopyalanırken: Blap dedi: AIDA64, Prime 95. @liveforspeed hocamın da dediği gibi oyun da olur. Genişletmek için tıkla... Şimdi deniyorum. Blap dedi: AIDA64, Prime 95. @liveforspeed hocamın da dediği gibi oyun da olur. Genişletmek için tıkla... liveforspeed dedi: AIDA64 olur, oyun olur, disk temizleme bile fikir verir. Genişletmek için tıkla... Şimdi ne yapacağım? [GÜNCELLEME] ilk tafa böyle bir sorun yaşadım programı kurduktan sonra görüntü git gel oldu sildim ben oyunlara abanayım. Nox Player açıkken çekişmiş bir görüntü. Son düzenleme: 10 Şubat 2021 Artı 0 Eksi
Chrome'de 6 sekme açıkken ve altta spider-man 3+17 GB'lik bir klasör kopyalanırken: Blap dedi: AIDA64, Prime 95. @liveforspeed hocamın da dediği gibi oyun da olur. Genişletmek için tıkla... Şimdi deniyorum. Blap dedi: AIDA64, Prime 95. @liveforspeed hocamın da dediği gibi oyun da olur. Genişletmek için tıkla... liveforspeed dedi: AIDA64 olur, oyun olur, disk temizleme bile fikir verir. Genişletmek için tıkla... Şimdi ne yapacağım? [GÜNCELLEME] ilk tafa böyle bir sorun yaşadım programı kurduktan sonra görüntü git gel oldu sildim ben oyunlara abanayım. Nox Player açıkken çekişmiş bir görüntü.